Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hadesik
Ludzie czy wy mózgów nie macie?, Zobaczcie co na siebie piszecie przez parę pikselaków.
@Fokus
Tak tak niech się okradają potem słychać w telewizji że ten zajebał matce krzesłem, ten pobił kolegę bo go okradł. Pomyśl troche E-kozaku
@DexterOo
Nie udawaj kozaka jak to freeman napisał, Niby skończyłeś grą i taki jesteś z siebie dumny że prawisz wszystkim przykazania a ile lat przy tej grze spędziłeś? rok, dwa? trzy..... osiem? ( To tylko przykłady ) zaraz odpisane będzie "tak tak od razu 200 lat"
@ PSEUDO LEGENDY HONERY
Nie jesteście, nie byliście, nie będziecie, legendami, na to miano trzeba zasłużyć respektem u graczy, a wy trapowaliście nawet jak ktoś grzecznie sobie wracał z tiquandy, na blackliście oczywiście wypisane ( For lure ).
Co do trapowania botów, też było to chore bo jak ktoś bocił zamiast jebać w tibie 23/7 to co od razu jest gorszy i trzeba go zabić. Brak słów.
Nie udzielam się już w tym temacie bo jest to bezcelowe ten post napisany został po to że może komuś przemówi do rozsądku, a jak nie to proszę bardzo dalej maniaczcie i nie przejmujcię się rl lifem, kasa sama się zarobi ( zawsze mamusia utrzyma ).
Możecie pisać sobie wyjdź i zamknij drzwi, bla bla bla pozdro dla was maniaczki.
End of Topic.
|
Baranku boży który gładzisz grzechy świata...
pierwsze zdanie - pomyśl zanim napiszesz, sam sie rzucasz do wszystkich potem.
Nazywając Fokusa E-Kozakiem się ośmieszyłeś.
Odpowiadając sobie na własne posty stajesz się prymitywem.
Co Ty masz do gadania o legendach Honery ? Może Jul jest legendą, albo Kauiz ? _)_
Respekt u graczy... gdzie bym nie poszedł moim 135 ek to każdy mi dupe zsuwał z expa.
Baranie, "Botuj z głową" a nie cierp, że ubilismy Twojego 15 lvla co expil na swampach.
Pozatym, czemu 23/7 ? 24/7 brzmi lepiej.
Nie uważam graczy, którzy grają manualem za gorszych, każdy robi to co chce, ja osobiscie botowałem całego chara, i jestem z siebie dumny, bo dostałem za niego sporą sumkę.
Zabijamy botterów, bo zawsze jakiś zarobek jest z takich leszczy co stawiają 20 lvle na roty darashia i są bez alarmów.
Twój post jest zupełnie bez sensu, negujesz własne wypowiedzi, botowanie to zuo 666 i shatan, a Ty tego nie widzisz...
NIKT z YF nie maniaczył NIGDY (z jednym wyjątkiem, ale przemilcze to...)
Każdy z nas posiada rl life, nawet Ty, uwierz mi, tylko spójrz przez okno.
Mamusia mnie nie musi utrzymywać... sam zarabiam, a mamusia pomaga tylko, uwierz, opłaca się mieć mamę ! : )
Po co masz zamykać drzwi skoro nikt tutaj drzwi nie widzi ? IMHO tylko dzieci piszą "wyjdz i zamknij drzwi twoja stara".
Maniaczkiem możesz sobie nazywać swoich kolegów z servera, nie znasz nas (najprawdopodobniej) więc się nie udzielaj.
ZŁE OSŁY !
@ileśtam up
GRATZ !