Zobacz pojedynczy post
stary 09-08-2008, 22:29   #2190
Ace'Dorin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 08 2007
Lokacja: Krakow

Profesja: Paladin
Świat: Saphira
Skille: 74/61
Poziom mag.: 10
Ace'Dorin ma numer GG 3030301
Domyślny

@japko
oj czlowieku co ty myslisz ze tu sie ktos umowi na questa? tu od roku chyba na tym topicu uzeduja jedne i te same osoby wiec tu nie da sie ustawic na cos w szczegolnosci na hunta gdzie wpadnie ci mp czy ktos z demo i odrazu leave or hunted :| to ze czytasz inne thready i widzisz ze tam pelno ss to fajnie cieszy mnie to. Na sapie jest wiecej zdrajcow polakow ktorzy liza dupe swe czytaja te tematy i mowia ze to pl i bedzie chcial huncic swe on ma spokoj a ty przeje**** i co ? fajnie nie ? dlatego w tym threadzie m.innymi malo ss. Bylo takich 2 cfelof co tak robili ktos dal tutaj ss i po dniu poltora owned prO. Jak chcesz wklejac ssy wklejaj jak chcesz zeby inni wklejali prznies sie na inny pvp chcesz chodzic na hunty questy w grupie zrob 20 i idz na deserta albo znowu zmien serw. Zeby uczestniczyc w wojnie moim zdaniem trzeba sie wykazac jak np Arth Trit ineka asar i inni z ab'teamu ktorzy maja pojecie o serwie i wiedza co i jak zreszta nie bede pisal bo dla mnie nic nie wiesz.!! baj
P.S jak ktos chce moze skomentowac wisi mi to kolo PytY Hail Tritzum And Arth :*
@up
powiem ci ze jakbym mial byc przeciwko wlasnym ziomkom tutaj ktorych znam odkad gram wymienie Arth Trit Ty Ineka Yoshi Asar Dook Etc. To wolalbym odejsc z serwera niz z nimi walczyc. Nie oplaca sie dawac SS tyle ci powiem. Chyba ze kazdy zalozy nowe konto i zacznie robic ss bez nicku FINITO.
BAY
Ty demoralize wlasnie oni wczesniej grali niby cos ze szwedami potem zrobili demo i przeciwstawili sie tak jakos mi arth tlumaczyl przez moja nieobecnosc na serwie jak sie mysle to ineka albo trit wytlumaczy bardziej ;]
Nie ma to jak rok temu Wtedy sie lux gralo a teraz nikogo nie ma nie ma klimatu ab pelne br i nobow.. coz bywa. A co do lootow to swe jebali looty np na mino pyramid czy thomby tez nie sa swieci ale nie chodzi mi np o tych 100+ tylko o tych low lvli

Ostatnio edytowany przez Ace'Dorin - 09-08-2008 o 22:46.
Ace'Dorin jest offline   Odpowiedz z Cytatem