Zobacz pojedynczy post
stary 09-08-2008, 23:45   #2196
Inekus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 05 2008
Lokacja: Piła

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ineka
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 107
Poziom mag.: 64
Domyślny

no to ja opowiem historie tej wojny
początek wojny od której sie wszystko zaczeło 22 kwietnia , wtedy powstała Gildia Forcee Moberga . Było w niej mało członków , może 10 . Powód była taki , Force z ekipa chcieli zabic Nobz Rinha na Anhilatorze ale oni się zorientowali ;p i tak sie zaczeło . Później osoby z mp takie jak bolter grizmo tario decus itp doszli do GIldi o skrócie Voa - nazwy nie pamiętam za długa . Bolter rekrutował dużo ludzi , i niestety... takze paru szpiegów , więc na pierwszy open battle była rzeźnia gildi Frocee , ale prawie padł prawie nobz z 200 hp miał ale spierdolil xD . Później Grizmo zaczą liderowac , ja trzymalem z bolterem i przed jedna z akcji zawołał mnie i zabiliscie Nobz Rinha kolo thais . Next dnia pobiegliśmy po ghlargha na dragi i padł . Potem była 2 openka w okolicach thais , w sumie nie było źle Voa membersow bylo 19 a mp w sumie 35 wynik 15-9 . Aa bym zapomniał już grała na saphira furora team i początkowo zdradziła Voa po to by móc expic i wystawili nas na Dragach w ven ;p dzien przed ob w thais . Później duzo masslogowalismy , padł nokha vislhion , było co raz lepiej . Ludzie z furory miay juz 80 + lvl i wrescie dołączyli do nas tak jak byli membersi Dark Mortalz , którzy sciemniali i byli początkowo z Mp (dla picu ). Została stworzona gildia Demoralize i pobiegliśmy na ob koło hills , gdzie Mp przegrao ... Jakies 3 dni później była next openka w ank gdzie Mp wygrało 30 do 11 . Mp upojona sukcesem Wybiegło nastepnego dnia też na Ob nad thais gdzie przegrało 15-0 (Historyczny dead nobztrakta). I nastepnegno dnia znów ob na darashi wygrana 15-13 Demoralize . I MP ogólnie na miecha odeszło z serva i po jakims czasie panowała harmonia etc ;p . Oczywiscie pominowałem pare masslogow ;p z obu stron bo za dużo pierdolenia . Potem niektórzy ludzie z Mp zaczeła nam płacić . Po jakims czasie Nadixa zaczeła wołać na vencie szybko ! Knacke ma trapa boat erdon . Wpadlismy w 7 a tu mp masslog i padliśmy . Szwedzi odeszli bo uważali ze Polacy są za nudni i nie cha robic pa ... A staralismy się naprawde by saphira byla normalnym servem . I od tego czasu przegrywamy ob itp . To tyle ;p jesli macie pytania piscie
Inekus jest offline   Odpowiedz z Cytatem