zapytajcie pierwszego lepszego knighta z lvlem 100+ co chcialby zeby mu dali i kazdy normalny knight powie ze w zupełności wystarcza mu stare uhy

bez kombinowania jakimis 3 addonami itd. poprostu uhy i kazdy bedzie fajny tak jak kiedys a co do tego co juz ktos tam wczesniej powiedzial ze "nie dało sie wtedy zarobic" a otóż wtedy wlasnie sie dalo...dla przykladu... knight który gral od tibi 7.6 i ma teraz powiedzmy 150 lvl, ma majatek od 4-10kk lub wiekszy albo i mniejszy (to juz zalezne jak wiemy od wielu czynnikow(ale liczmy srednio)) gdzie ja zwykly, przecietny 100+ ek (zaczelem grac pod koniec 7.92) nie mialem nigdy wiecej niz 300k w dp na jakies wydatki (mimo ze zabilem 2 bossy czyli The Horned Fox na ktorym zarobilem 700k i tego pirata Deviousa na ktorym zarobilem 200k), nie padalem duzo, nie szalalem z addonami (zrobilem sobie tylko assasin outfit czyli na pacerze jakies 300k), eq mialem bardzo przecietne tzn. rh, dsm k legs, boh, d shield, royal axe. Bez softów itd gdzie pierwszy lepszy Macio Gis na jakiejs tam tibi 7.92 wyciagal w ciagu godziny na tombie 2 pary bohów z wastem jakichs tam kilku bpkow gfb, kilku uhów i manasów. To była gra, raz ze byla duzo ciekawsza bo sam bym wolal postrzelac sobie na tombie z gfb niz bic pojedyncze hity z axów czy swordów. Teraz juz nie daje takiej satysfakcji co kiedys, starzy gracze podorabiali sie kasy dzieki uhom a nowi juz nie maja takiego pola do popisu i to jest w tym wszystkim najbardziej niesprawiedliwe. Teraz gram palem i mam 118 lvl, gra jest nie porównywalnie lepsza niz gra moim 103 kinem aczkolwiek moglo by byc lepiej (czesto w ciagu calej nocy z power boltami na frostach gdzie wyciagam 120-140k /h nie spadnie mi nawet towerka) i nie sa to pojedyncze hunty tylko zdarza mi sie tak dosyc czesto. A co do pana który na pierwszej stronie napsial ze assasin stary sa za tanie to niech pujdzie sobie na exp z assasin starami chociazby na frosty i wtedy niech powie czy sa za tanie

19:24 Caorty [170]: druidem?
19:24 Helenus [218]: nom

19:24 Helenus [218]: dzisiaj gralem
19:24 Helenus [218]: bilem frosty i dle
19:24 Helenus [218]: bez utamy i bez sd
19:24 Helenus [218]: !
19:24 Caorty [170]: !!!!!!!!
and it's ARSENAL!