Zobacz pojedynczy post
stary 10-08-2008, 00:11   #1
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny Powtórka z regulaminu

Jak wiadomo, od paru dni forum ma nowych moderatorów. Są przypadki, że użytkownikom nie pasuje nasza "nadgorliwość". Na forum istnieje taka rzecz, jak regulamin, by uniknąć kolejnych pytań w stylu "a dlaczego dostałem bana" przypominamy parę najważniejszych zagadnień związanych z regulaminem. W całości regulamin dostępny jest tutaj.

• Serwery ukrywające rozszerzenie - jak wiadomo, największa zmorą forum są "hackerzy" dla tego pojawił się punkt 7 regulaminu. Choć nie wiem, jak długo byś siedział na forum, ile dobrego byś zrobił, każde umieszczenie linku z ukrytym rozszerzeniem będzie równoznaczne z permanentnym banem. Moderatorzy i Admini nie mają obowiązku sprawdzenia, jaki plik naprawdę znajduje się na serwerze!

• Wulgaryzmy - Zbytnio tego komentować nie trzeba. Na forum wymagamy zachowania kultury. Wszelkie omijanie cenzury również będzie karane.
  • Tematy ze zdjęciami - wiele z tych tematów przeznaczonych jest do umieszczania TYLKO zdjęć. Wszelkie komentarze będą karane za brak zdjęcia, do komentarzy są najczęściej osobne tematy. Również prowadzenie offtopu w komentarzach będzie karane.

Na koniec przypominamy jeszcze, że sygnaturka, avatar oraz wpisy i komentarze na blogach również podlegają regulaminowi.

Pozdrawiają,
mPalar, Tompior i Wieszok

Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 10-08-2008 o 00:16.
Vanhelsen jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.