Zobacz pojedynczy post
stary 10-08-2008, 09:19   #12
emesto
Użytkownik Forum

emesto's Avatar

Data dołączenia: 21 03 2007
Lokacja: Bytom

Stan: Początkujący
Imię: Emesto
Profesja: Elite Knight
Gildia: ______
Świat: Askara
Poziom: 180
Skille: 93/88
Poziom mag.: 8
emesto ma numer GG ,,l,, trzeba zasluzy
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok Pokaż post
Jak wiadomo, od paru dni forum ma nowych moderatorów. Są przypadki, że użytkownikom nie pasuje nasza "nadgorliwość". Na forum istnieje taka rzecz, jak regulamin, by uniknąć kolejnych pytań w stylu "a dlaczego dostałem bana" przypominamy parę najważniejszych zagadnień związanych z regulaminem. W całości regulamin dostępny jest tutaj.

• Serwery ukrywające rozszerzenie - jak wiadomo, największa zmorą forum są "hackerzy" dla tego pojawił się punkt 7 regulaminu. Choć nie wiem, jak długo byś siedział na forum, ile dobrego byś zrobił, każde umieszczenie linku z ukrytym rozszerzeniem będzie równoznaczne z permanentnym banem. Moderatorzy i Admini nie mają obowiązku sprawdzenia, jaki plik naprawdę znajduje się na serwerze!

• Wulgaryzmy - Zbytnio tego komentować nie trzeba. Na forum wymagamy zachowania kultury. Wszelkie omijanie cenzury również będzie karane.
  • Tematy ze zdjęciami - wiele z tych tematów przeznaczonych jest do umieszczania TYLKO zdjęć. Wszelkie komentarze będą karane za brak zdjęcia, do komentarzy są najczęściej osobne tematy. Również prowadzenie offtopu w komentarzach będzie karane.

Na koniec przypominamy jeszcze, że sygnaturka, avatar oraz wpisy i komentarze na blogach również podlegają regulaminowi.

Pozdrawiają,
mPalar, Tompior i Wieszok
mam pytanie a jak bym pisal o tak to grozi mi cos bo dostalem bana a jest to powrzechnie udospetniona forma pisana w panelu prosil bym o priv message

@edit
ja dostalem bana na miesiac za pisanie 7 na czerwono ... ale ta opcja jest ciagle dostepna wiec nie rozumiem dlaczego ban a pan wielki moderator nie wytlumaczyl za co ban
09:27 Muritarida [23]: where is santa claus?
09:28 Beronox [31]: Africa

Ostatnio edytowany przez emesto - 10-08-2008 o 12:01.
emesto jest offline