@August
nie osmieszaj mnie mowiac ze nie boicie sie o chary. jak by tak bylo to czesciej bym was widzial na polu bitwy, widzisz roznica miedzy nami jest taka ze my naprawde mamy wyjebane w te gre, bylo nas malo snejkowalismy nawet w 3-4 osoby a dla was do glupiego snejka byl potrzebny full sklad(tego chyba Ci nie musze przypominac co?) my w odroznieniu do was po przegranym battlu odkupujemy blessy i chcemy isc na drugiego a wy nie wychodzicie tlumaczac sie ze nie macie ludzi a jest was 30 na tsie. Wiec wytlumacz mi prosze w jaki sposob wy macie wyjebane w te gre skoro 50% z was boi sie wyjsc na battla bo tak na prawde boi sie o swojego virtualnego kolege.
@Mukatan
No to widac jacy jestescie lojalni, nie potraficie zaakceptowac tego ze ktos z was moze miec dosc wojny i chce wrocic do expienia, u nas jest inaczej. Kazdy ma wybor - nie chce nie musi walczyc.
Mozecie mi cisnac od zydów noobow ale to na mnie nie zrobi zadnego wrazenia, poprostu podzielilem sie tym co zaobserwowalem wiec flame chlopaki flame
PS.Pozdrowienia z Slonecznej Holandii, i mam nadzieje ze czesciej sie bedziemy widywac na battlefieldzie pa