Zobacz pojedynczy post
stary 10-08-2008, 12:48   #20
Nari
Użytkownik Forum

Nari's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SirAdasii Pokaż post
ten Wieszok tylko sie trzepia co bym nie zrobil to typ mi ostrzezenia walił :< nie wiem on no lifer i tylko na forum 24/7 nie wiem moze by sobie w Tibie pograł to by nie trzepial sie :< zara next ostrzezenie
Malutki, wiesz... To, że Twoje życie kończy się na dobranocce i zaczyna na przedszkolu, ciągnie się dalej poprzez herbatkę z kolegami/koleżankami, dochodzi do zabawy w piaskownicy i znów do łóżeczka, nie oznacza wcale, że inni tak robią .

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ujo Pokaż post

ja dostałem 3 punkty za ortografie co za beton mi to dał jak za ortografie powinno być upomnienie lub 1 punkt
a taka co do wulgaryzmów kulture to zobaczycie w tibi Waszej kochanej tibi.

wczoraj powiedziałem przy mamie dupa i co mam dostać bana na życie?czy może warna a jeśli jeszcze raz powiem dupa to kasajcja konta??

Jak dacie mi warna to zadzwonie po Krystyne z Gazowni!!
Szkoda, że nie ma punktów na wrodzony iloczyn inteligencji.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vorden Pokaż post
elo mody swiezaki _/ az nie moge uwierzyc ze takie bzdury on tam napisal ;f
dorypali sie do mnie o nawet nie wiem co xD
trzeba sie nimi zajac az wkoncu dadza spokoj ^^ nowi to mysla ze moga wszystko i "musza" sie wykazac ze sa cool _/
Powiedział mistrz, zapewne główny administrator wikipedii, onetu i google. Gratulacje- wyraziłeś swoje zdanie, wiemy, że jesteśmy gorsi, a moderatorzy to zupełnie inna półka. Besides that to co tu jeszcze robisz?

Nari jest offline