Zobacz pojedynczy post
stary 10-08-2008, 15:36   #9122
Exhado
Użytkownik Forum

Exhado's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2008
Lokacja: A bo ja wiem skąd Postów : 1,218

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia
Poziom: 42+
Poziom mag.: 43
Domyślny

@wstydzesie
Na scaraby jakis bag manasków i necrotic rod.
A z monkiem..z monkiem masz duzo mozliwosci.
Pierwsza mozliwosc - 2x monk i na scaraby -3(liczac z larvami) czasami wychodzi po 3 scaraby ale ty w tym czasie atakujesz monkami i robisz sobie runki na jakis powazniejszy hunt..godzina i masz na samych scarabach 3-6k w kasie.Jak polecą diamenciki albo scarab coiny to jesteś duzo do przodu.
Druga mozliwosc - 1x monk i na tar tomb -1 i -2(czasami schodzisz) exp słaby ale kaska z cryptów i ghouli leci duzo a jak jeszcze poleci life ring no to moze byc nawet 5k/h.
Trzecia mozliwosc (DS) - summonujesz DSa i idziesz na dragi albo tomb w miescie za tp (na start jest 1 vamp z 4 crypty 4 mumie i bardzo duzo scarabow,ale stawiasz exevo grav vita odrazu po wejsciu i moze cie tylko 1 potworek bic) jak to wszystko wyczyscisz w pień to potem już wolniejszy resp i efektywniej sie expi. Exp miodzio,ja tam z dsem w 30 min wbiłem lvl z małym waste,bo nic nie polecialo. Jak będziesz miał fuksa i beda lecaly white clothy z ghostow,morning stary two handed swordy to moze byc nawet 8k/h Jak poleci vampa(musisz miec niezlego farta) to z 22k/h xd ale to raczej nie mozliwe wiec sie nie podniecaj xdd.
Pozdrowienia.

*New Exhado -2008*
~~Copyright by Exhado Leisua,all rights reserved!
Exhado jest offline   Odpowiedz z Cytatem