Zobacz pojedynczy post
stary 10-08-2008, 18:53   #53
Dragones5
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 02 2008

Profesja: Royal Paladin
Świat: Honera
Poziom: 52
Poziom mag.: 15
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez psyhopatka Pokaż post
100% racji.
http://www.youtube.com/watch?v=SlfOAwWUw7k

Zajebisty filmik ;]
Tak? I to wlasnie pokazuje pvp, ze wpada kilka osob i na*******a w hotkeja (sd ofc. no bo jak inaczej) i taki co ma zrobic i jakby tego bylo malo czasem widzialem akcje gdzie jest mieszanka luru potworkow i sd. To wlasnie pokazuje latwosc pvp. Bo na non-pvp zeby zabic takiego pajaca to musisz kierowac tak potworkami, rzucac f bomby pod siebie i chuj wie co jeszcze zeby padl od nich. Co jest trudnego w wejsciu na pvp i walnieciu 8 sd w combo? Przyznam na pvp tez trzeba myslec lecz gdzie jest latwiej ubic 100ek? Na npvp czy pvp bo ja sadze, ze 2 opcja. I naprawde wiekszosc co sie tutaj wypowiada to w zyciu nie probowala kogos ubic lurujac np. hydry (bo sama by predzej padla ;dd.).
Podsumowujac:
Pvp= Wskakuje 10 osob, lapie w trapa kolesia, nawala w hotkeja i koles wkoncu pada.
Npvp= Lurujesz tak aby koles padl od tego, musisz go jeszcze dorwac na tym expie, myslisz jak zrobic aby go POTWORKAMI trapnac, a nie soba i nawalac z sd(czyt wyzej).

@edit
I zeby mi ktos nie pisal, ze twierdze " PVP to tylko hotkej" choc w 80% tak jest. Lapiesz chuja m wallami i hotkej. Ofc. na pvp jest ostro i brak mozgu konczy sie dedem ale to juz inna bajka...
Samouczka nie umial przejsc a gdzie normalne granie w tibie :S.

Ostatnio edytowany przez Dragones5 - 10-08-2008 o 18:56.
Dragones5 jest offline   Odpowiedz z Cytatem