Zobacz pojedynczy post
stary 10-08-2008, 19:09   #3380
neji13
Użytkownik Forum

neji13's Avatar

Data dołączenia: 08 08 2008
Lokacja: Pod Mostem

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Domyślny

Hehe widze, że moje spostrzeżenia sprowokowało wiele turystów A tak na serio to zakończenie questa jest w mieście, co mówie od paru postów - nie koniecznie jest tak jak mówiłem - coś z tym kamieniem. O kamieniu mówie dlatego, bo wyliczyłem że właśnie ten kamień jest tak jak SoF na wysepce, i jest to identyczny kamień.

Moim zdaniem takie odkrywanie tajemnic jest piękne... Jest tak jak PoI ludzie tam coś odkrywają, odkrywają. Ale... oby nie zrobili tak jak z PoI, że po paru udpade dają spoilera na tacy i wszyscy beda biegac na 1 i 2 lvl z SoFem. Takie rozwiązanie jest najgorsze wg. mnie z wszystkich. Gdyby zebrano ekipe: Stonogę i paru innych z tego forum to SoF byłby nasz. Sory że takie kazanie strzelam, ale taki już jestem. Może (napewno) moi teoria się nie sprawdzi, ale to jest urok tej gry.

A teraz do rozweselenia szybki opis questa (versia joke): Idziemy do Cipfredka i mówimy dawaj klucz or die. On nam da kluczyka. Idziemy do MMa wyczaskujemy go z plaskaczy. Wchodzimy do TP i teleportujemy się na Anhillator. 1 Demona bijemy z patelni, a drugiego z Zidana. Bieżemy 1 gp, 2gp, 5 gp, albo SoFa.

>>>>>Zwiad<<<<<
W trakcie tworzenia ;]
neji13 jest offline   Odpowiedz z Cytatem