Zobacz pojedynczy post
stary 10-08-2008, 19:22   #3381
Slythia
Blondynka

Slythia's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2007
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez neji13 Pokaż post
Hehe widze, że moje spostrzeżenia sprowokowało wiele turystów A tak na serio to zakończenie questa jest w mieście, co mówie od paru postów - nie koniecznie jest tak jak mówiłem - coś z tym kamieniem. O kamieniu mówie dlatego, bo wyliczyłem że właśnie ten kamień jest tak jak SoF na wysepce, i jest to identyczny kamień.

Moim zdaniem takie odkrywanie tajemnic jest piękne... Jest tak jak PoI ludzie tam coś odkrywają, odkrywają. Ale... oby nie zrobili tak jak z PoI, że po paru udpade dają spoilera na tacy i wszyscy beda biegac na 1 i 2 lvl z SoFem. Takie rozwiązanie jest najgorsze wg. mnie z wszystkich. Gdyby zebrano ekipe: Stonogę i paru innych z tego forum to SoF byłby nasz. Sory że takie kazanie strzelam, ale taki już jestem. Może (napewno) moi teoria się nie sprawdzi, ale to jest urok tej gry.
No dobrze, odkrywanie tajemnic jest piękne. Lecz czy piękne jest dawanie nadziei ludziom? Już od dawna wiele osób stara się zgłębić tą tajemnicę - bezskutecznie. Powstawało wiele teorii, wiele fake... Jak na przykład ten z Shadow Rexem... Często były one publikowane albo na stronach, albo chociażby na forach...

A tak nagle pojawiasz się Ty i masz jakąś teorię. Nie bronię Ci - lecz najpierw coś zrób, potem gadaj. Z ciekawości sprawdziłam tą mapkę w ps - podobieństwa brak. Równie dobrze mógłbyś nałożyć mapkę Liberty Bay na wysepkę z Sof - także byłyby w jakimś sensie podobne. Lecz ma to sens? Nie. Osobiście uważam, że gdyby ów quest istniał to jego wykonanie byłoby na pewno bardzo ciekawe (wątpię, by Knightmare bawił się z jakimiś trójkątami, mapkami i takimi tam).

Więc mam jedną wielką prośbę do Ciebie - najpierw coś naprawdę odkryj, potem zaś dziel się swoimi teoriami. Nikomu nie bronię zdobycia SoFa - wręcz przeciwnie, byłoby bardzo ciekawie (i naprawdę fajnie patrzy się na ten mieczyk na rooku), lecz nie wierzę w istnienie tego questa. Dlaczego? Pisałam już - wywiad z Lesiem i reakcja CMów. Do tego brak jakichkolwiek efektów po paroletnim poszukiwaniu czegokolwiek.

Ostatnio edytowany przez Slythia - 10-08-2008 o 19:23.
Slythia jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.