GRAMY JUŻ NA KELTERZE
1. Gram od ankh update, ponad dobre 4 lata, orientuję się b. dobrze - uwierz na słowo
2. Tibia to shit od kiedy stała się popularna w gronie 10-12 latków, gram dla przyjemności i dla pokazania, że nie jestem dzieckiem 8.0+
3. Mam pacca nieprzerwanie od 3lat.
4. Wojna na Malverze, Kyrze i Valorii. Niestety za każdym razem knightem, do tego kilka pk team'ów (45+ sorce). Uwierz mi, że się nie zawiedziesz o ile ja się nie zawiodę ;]
5. Świat pvp usa, ze względu na pro pvp br (nie żebym miał coś przeciwko, wole br niż Polaków ze względu na ich stosunek i podejście do gry. Polacy to najgorsze naród grający w Tibie, lecz nie tu i nie teraz jest na to czas. Po prostu oni nie umieją nic zrobic z pvp

)
6. Preferuje nie robic nazwy rodzinki, po prosstu grac na osobnych nickach. Za duzo razy bralem udzial w podobnym projekcie i jak tylko ktos zauwazy ze potrafimy grac, beda nas bic.
7. Pomysł dobry, lecz zaraz tutaj dołacza 21lv'e którzy 'może' kupią pacc jak zaoszczędza na chipsach w podstawówce. Radziłbym jakiś provement dla chcących dołączy np. udowodnienie przynajmniej 100+ na innym servie, ew. 70+ jeśli sam nie posiadasz większego (prosiłbym o nie pisanie 'miałem 108 ale delated')
jeśli tylko zauważe ze będzie conajmniej 6 konkretnych osób z chęcią dołącze i zobaczymy co z tego wyjdzie, jak co to po prostu pw. cyu
vamanaun aka bohater ;]