Temat: Azura Family pvp
Zobacz pojedynczy post
stary 10-08-2008, 22:34   #13
Milak
Użytkownik Forum

Milak's Avatar

Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Wrocław RoX :)

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Pvp
Milak ma numer GG 1852716
Domyślny

Hmm W sumie bardzo ładnie, ja sam przyznam, że mój największy lvl to 88 elite knight na Guardii i 78 ek na Hibernie oraz 66 rp na Hibernie. Może na szybkim expie u mnie się trochę zawiedziesz, tym bardziej z braku pacca, lecz pvp uważam, że mam dobre i potrafię ogarnąć.

Jeśli ekipa Ci się spodoba, bardzo chętnie cię powitamy w naszej drużynie.

Co do servera i "pro br pvp". Ja do br nic nie mam, też ich szanuję m.in za podejście do gry i tak dalej, lecz co do pvp to tak bardzo się nie zgodzę. Znam naprawdę bardzo wiele osób, które ogarniają jak po****by, nie zauważysz jak będziesz już w trapie xd

Co do nazwy rodzinki to jednak po to jest ta "rodzinka" żeby była ta nazwa, lecz hmm, jak chceta. Ja będę patrzeć na odpowiedzi członków ekypy, nie na własnym zdaniu. Zależy od wszystkich co zrobić z nazwą, lecz byłoby naprawdę fajnie jak by wyszło coś ala "Del'toro" pro rodzinka pvp elo elo _/ Taka rodzinka właśnie na podstawie "nazwy" przeszłaby do historii jak oni, nie gildia.

Proszę o kolejne propozycje. I naprawdę nie musisz posiadać wysokiego lvla, tu bardziej chodzi o uczciwość i ogarnięcie na pvp.

Pozdrawiam, Milak~
Milak jest offline   Odpowiedz z Cytatem