Dobra mam dosc tego pierdolenia o szopenie prosze mnie posluchac .
To juz nie te czasy , jak wszyscy wiemy teraz jak grasz knightem to tylko teoretycznie . Ja mam obecnie 61 ek ( ktory wlasnie mi sobie kosi elegancko zlowie jak ja pisze posta ) ktorym co najwyzej zrobilem banshie , dezert , bk questa i chodzilem nim odkladac kase do depo a reszta zrobila sie za pomoca blackd i po co sie meczyc ? Manualnie knightem sie juz nie gra i wszyscy normalni gracze o tym wiedza a jak pierodla glupoty typu " ja zrobilem mojego 120 ek bez wspomagaczy " to mi sie odechciewa czytac to forum bo takich graczy jest moze 5 - 10 tutaj . Knight = bot . Jezeli nie masz zamiaru bocic ekiem to nie widze sensu gry. (chyba ze podnieca cie expienie 40k/h od 40 do 120 lvla )
Paladyn jest profesja fajna od poczatku do konca lecz ma zaduza jedna wade o ktorej powiem pozniej. Pall ma milion miejsc do expienia jak chcesz to ci moge teraz powiedziec 10 miejsc na ktorych mozna expic od 30 do 100 lvla . Hity palkiem sa tanie i z daleka wiec komfort jak najbardziej zachowany profit jest ale do czasu . Gdy przekraczamy magiczna bariere 80 lvlu to myslimy ze wszystko nam wolno bierzemy assassy i w najlepsze udajemy sie na frosty a tam zomg . Exp elegancki ( nawet do 200k/h na 80-100lvl) ale waste takze , a jak sie zwroci to jest swieto ,gdyz stereotyp pall=zawsze profit to bullshit. A wada najwieksza palla jest pvp , malo sie leczy , chujowe hity i brak mozliwosci robienia eleganckiego combo . Znajac zycie zara wyskoczy zbulwersowany 50-110 rp ktory powie " omg ale noob assassy nawet hitaja po 300 w czlowieka " . W tym jest troche prawdy ale zeby tak uderzyc to nie dosc ze trzeba sie naskilowac to jeszcze miec farta bo to sie zdarza raz na milion . Prawda jest taka ze 50 sorc z strongami bez problemu powinien sie wymanasowac przeciwko 80 pallowi z assassmi.
Krotko mowiac proponuje wybotowac sobie do 50 lvla elegnacko ms/ed i manulanie podbijac swiat tibijski. ( jak chcesz to napisz pw do mnie powiem ci jak skrackowac ng ,gdzie znalesc dobre skrypty i gdzie botowac.)
Ostatnio edytowany przez ZapodajMuze - 10-08-2008 o 23:04.
|