Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sunze
@requ aka xanoxin
To co mowisz mnie smieszy, super wyszliscie bez blessow na kozaka dlatego bo u was juz byla azura na tsie, nie chce Ci przypominac kto przyszedl bez blessow na edron i ze stanu 12-1 zroil 20-25:>
smieszy mnie to co mowisz bo na poczatku wojny dostawaliscie za kazdym razem, snejkowaliscie cos wam nie wychodzilo ok spoko bywa ale po miesiacu jak kazik wzial azure do was i zaczeliscie wygrywac nikt wam nie wypominal ze prosicie o pomoc ludzi z azury bo kazdy z nas ma to w dupie. z wami jest inaczej za kazdym razem jak dostaniecie w pizde zaslaniacie sie gadka ze to nie my tylko szwedzi spoko! Smiejecie sie ze estana gada po szwedzku(czyt. eksiljun na tibia.de) to mi wyjasnij jakim cudem giant evil egy, jerphyn i redeo(odhakowany i sprzedany dla meksyka) gadaja po polsku? no wlasnie tutaj masz wyjasnienie. nastepnym razem nie krytykuj kogos skoro sam postepujesz podobnie.
|
czlowieku o czym ty mowisz????? Sugerujesz ze jak azura zaczela nam pomagac zaczelismy was do*******ac? W tym momencie powinienem przytoczyc slowa malpeczki "gÓwno wiesz , gÓwno widziałeś i tak samo ci na imię." bo taka jest prawda. HAH smieszy mnie to. "KAZIK WZIAL AZURE DO WAS" AHAHHAHA czlowieku naprawde jestes smieszny xDDDDDDDDDDDDDD pozdro imoł