Cytuj:
Oryginalnie napisane przez siemki.tu.misza.na.chwile
No, fajny program. Wygodny. Praktycznie 5x bardziej zajebisty niż te wszelkie Noxitu. Wszystkie sprajty jak na dłoni. Do tego banalne budowanie lokacji. I bardzo przekonujące, jeśli oczywiście fake ma być fake, a nie fejk. Bo wszystko jest równo, zupełnie jak w prawdziwej Tibii, yay!
|
Regulamin dobrego fejkowca tak mówi noobie, edytory ssą

Cytuj:
Ogółem mówiąc, ludzie, którzy uważają, że ME jest gównem i hańbą na polu fejkerów to debile i masochiści.
|
Najpierw frajerzy, potem nerdziole, i znów frajerzy, myśląc że fake to wielki wyczyn artystyczny.
Cytuj:
Aha, sam używałem swego czasu ME. Mój wyjebisty fejcor JPS w całości na nim jechał. Reszta śmieci (oprócz Orcy ;p) miała robione w ME tylko tło, znaczy się podłoga i ściany.
Bawmy się dalej.
|
DŻON PALEK?!?! Czyli nie siedziałeś nad nim 23/h i nie sklejałeś bitmapek, tylko ułatwiłeś sobie sprawę?!?! JAK MOGŁEŚ!! Zostaniesz zlinczowany przez tutejszych mastahów fejkowych(i fanów Precla).
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rayza
@Nad
btw: co ma wspolnego odejscie z SF a OTS ME ?..
|
Że wtedy pisanie o OTS było w jakiś sposób niemile widzany, w kontekście SF. Mimo iż regulamin zakazuje OTS, edytory raczej się do tego nie zaliczają.
Podsumowując? Tak ad. tego jak powinny powstawać sklejki... W sumie spodobały mi się tylko 2 fake'i: John Palek i Piwko z Dragonami. JPS, bo to pierwszy fake jaki widziałem i miał cośtam z humoru, więc nie był żałośnie poważny, jak 99% tego działu. Drugi, bo jest tak debilny, bezsensowny, wyprany z humoru, że aż śmieszny. Pozdrawiam tu wszystkich masta, którzy też pokazywali, jaki to śmieszny fake, haha. :*
Aha, a ten pasek Michossa o Czesiu i dragonach... ech, szkoda słów.