Temat: Azura Family pvp
Zobacz pojedynczy post
stary 11-08-2008, 01:05   #21
KaCzKa.pl
Użytkownik Forum

KaCzKa.pl's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2006
Lokacja: w domu

Stan: Aktywny Gracz
Gildia: zajebista
Świat: dobry jest
Skille: duże
Domyślny

Ok, po primo:
1. 76 RP z full hunterem, sprzedałem na WT za 36cc (miałem kończyć z Tipją), 46 ek sprzedany
2. Tak o, jak dednę to się nie cieszę ale jak padne z całą kasą bo byłem idiotą i nie brałem aola a kasy nie dałem do banku to wyżywam się zazwyczaj na czymś czego nie można rozdupcy

3. Jasne, jak tylko będzie forsa to odrazu.

4. Nie takie złe, na 8 levu, przy Tibi 7.92 ubiłem solo 20lev knighta, w dodatku miał poty, 9 najtem, ze zwykłym hand axem ubiłem 21 drutka, i tak był afk
ogólnie nie pkuje bo nie ma z kim.

5. Dolera, pvp-e, bendziem expić na ~~~Dragonach Wielkich

6. Nazwa to może być Cobra xD

7. Nie podobi mi się z tym team speakiem bo mam 14 lat i w trakcie mutacji tak więć głod do dupy nie podobny

A jak na pvp-e to moja propozycja, zaprzyjaźnić się z innymi ludźmi, chodzić w grupie z eq: best ROOK na początek, potem będą już p sety i atakować z wandów, lasek każdego noobka 8/10+ nie pamiętam od którego się liczy, ale na taką rodzinke to pvp-e najlepszy + na rooku tanie itemy od rookzostajców.
Zarabiaj 10-20 dolarów na godzinę wypełniając ankiety, warte są one od 15 centów do 2 dolarów, bez referralów , przez internet! To nie kolejne oszustwo gdzie płacą Ci 0.01 za emaila, tu zarabiasz prawdziwe pieniądze!

Ostatnio edytowany przez KaCzKa.pl - 11-08-2008 o 01:09.
KaCzKa.pl jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.