Zobacz pojedynczy post
stary 11-08-2008, 02:12   #3
Egon_Abus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 05 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Jak dojść... Albo od strony Ankrahmun - po zejściu drabinką trzymasz się brzegu rzeki i przechodzisz przez pierwszy mostek. Trzeba tu uważać, bbo lurują hydrę ;/ Można też od Port Hope - trzeba przejść wszerz całą dżunglę - najlepiej dojść do Trapwood i na wschód, żeby ominąć serce Tiquandy i te Earth Elementale :S Po drodze pełno syfu typu tarantule dworce, poison spidery.
Co do expa... Ja osobiście chodziłem na Lizady po levelu 42 - kiedy mogłem używać enchanted spears (żeby nie biegać za Sentinelami). I oczywiście nie chodziłem do samej wioski, tylko na pole przed nią. Centrum Chor to raczej dla 75lvl+. Exp zależy ile będzie ludzi, ale dla mnie był/jest zadowalający
Niestety nie ma skrzynki pocztowej
A'propos zysku. Mi się zwracało zawsze, czasem nawet kilkakrotnie. Zależy jak zawsze od szczęścia Przydatny Obsidian Knife, bo na skórkach można zarobić.
Na Twoim miejscu troche dobiłbym jeszcze level i tak 75 skill. Przecież skille szybko idą I nie pchaj się na razie do centrum wioski.
I zobacz sobie tu -> forum.tibia.pl/showthread.php?t=188662

EDIT
@Jose93
Nie wiesz to nie pisz.

I jeśli chodzi o inne miejscówy to polecam Ragnir a trochę potem (po 45lv~) Krimhorn. Kasa zwróci ci się na bank - nawet przy użyciu e-spears.
Spróbuj też Nargor 1 i 2 piętro. Exp super, kasa nawet. No i lecą jakieś pirackie syfy to u Rashida można sprzedać

Enjoy!

Ostatnio edytowany przez Egon_Abus - 11-08-2008 o 02:22.
Egon_Abus jest offline   Odpowiedz z Cytatem