Zobacz pojedynczy post
stary 06-01-2005, 18:28   #59
kemotk2000
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 10 2004
Lokacja: Kolacja?

Domyślny

Ten Co Wie:

Hehe, autor tematu poświęcił (jak sam napisał) 3 dni, żeby odkodować 5-krotnie zakodowanego wirusa, a Ty w notatniku je masz Nie wiem czemu ten temat w ogóle został przyklejony; to niesprawdzona informacja.. A co do notatnika, to mozesz wtedy dopisac maila i zamknać notatnik zpaisując zmiany. I co, masz Keyloggera? A film da się otworzyć, chociaż niezawsze i nie do końca
Co do "placebo", to ma to trochę inne znaczenie niz wymieniłeś, ale wiem co masz na myśli. Ale nie wierzę, na moje to jakaś moda w chwaleniu się bez dowodów, etc.
Aż strach te filmy otwierać teraz będę sobie sam nagrywać do oglądania ;D

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arcymag Kręgu wody
EEE norton jest do pupy nic mi nie wykrywal jak go mialem a teraz mam Kaspersky Anty ZVirus i odrazu wykrywa jak sie wkradnie bo 3 trojany mialem...
EEE przesadzasz Fakt, że trojanów to Nortonem nie wyłapiesz, za to np. MKS widzi trojany czasami bez powodu.. A Nortona jak masz Internet Security i System Works, dobrze to skonfigurujesz, to keylogger zdechnie z nudów, bo nic nie wyśle. A Kasperskiego, to słyszałem, że da się keyloggerem ominąc, ktos kiedyś to udowodnił..

Ja mam standardowo na cd do płyty głównej Trend Micro PC-cillin Który skanuje cały czas i kompa i www, am fajną funkcę odłaczania natychmiast od netu w przypadku ataku, etc. (szczerze polecam, skuteczność zbliżona do Nortona, a oni cały czas rozwijają programy); Norton System Works + Norton Internet Security; SpyBot'a S&D z aktywnym rezydentem oraz ad-aware. Jak to dobrze skonfigurujecie, to mozecie spać spokojnie. Miałem kilka prób ataków, ale zwykle juz norton je blokował. Mam u siebie w sieci kilka serwerów i jestem spokojny, ale oprócz wyżej wymienionego zestawu mam jeszcze coś co chroni mi kompa (i osobno monitoruje łącze), ale nie powiem co

Amen. Teraz juz na serio EOT z mojej strony
kemotk2000 jest offline   Odpowiedz z Cytatem