Cytuj:
<łapie krzesło i bije się po głowie>
Właśnie palnąłeś taką głupote, że myślałem, że gorzej już być nie może. Jak się nie ma kasy to się nie kupuje czegoś się nie ma. Masz racje. Ale to nie znaczy, że WOLNO KRAŚĆ. LOL. Jak ja mimo, że biedny nie jestem to mam prawo ukraść dajmy na to najnowsze Ferrari, bo i tak bym go nie kupił? OMG.
|
Tu to ja mogę napisać OMG bo porównujesz do skopiowania czegoś ukradnięcie Ferrari, o dzieciach napisałem dlatego bo im w tym wieku nie wytłumaczysz, a nie chcą się różnić od rówieśników i róznie takie rzeczy mogą wpłynąć na ich psychikę.
Cytuj:
No i co w związku z tym? Oryginał wymaga płyty i już. Kolejne zabezpieczenie. Tak ci przeskadza to, że musisz tam trzymać płyte i z tego powodu kupujesz piraty? Głupota imo.
|
Przeszkadza i to bardzo, dawniej były głośne napędy i taki szum przeszkadza, po drugie, napęd się zużywa bo ma określoną ilość żywotności liczoną w godzinach. Z czasem płyty się rysują i potem nie da sie grać po będzie cięło.
Cytuj:
Gdy idziesz na operacje nie masz z reguły wyboru. Gdy dajesz auto do naprawy nie masz wyboru. WTEDY jak nie masz już ŻADNEGO wyboru masz prawo nie zapłacić i podać do sądu.
|
nie mam wyboru lepszego lekarza? niekompetentnym nie powinno się płacić - niech się uczą i poprawią w swoim zawodzie
Cytuj:
Witam w kraju gdzie obowiązuje jakieś prawo. Żyjąc w tym kraju mam nakaz jego przestrzegania.
|
Muzykę i filmy możemy ściągać wg naszego prawa. Nie możemy jej rozpowszechniać. Witaj!
Cytuj:
Bez dowodów na moim dysku mogą mnie pocałować.
|
I właśnie do tego te firmy dążą i jestem temu przeciwny, firma nie będzie mieć dowodu, a ty i tak zapłacisz - to nie są żarty, a sądy i politycy za pieniądze się uginają.
http://webhosting.pl/MPAA.nie.potrze...karzac.piratow
Aha i jeszcze proponuję zamykać takich ludzi co piracą razem z tymi co kradną samochody, gwałcą, zabijają i kazać im płacić tyle że do końca życia się nie wypłacą. W imię dobroci biednych artystów którzy nie mają co do gęby włożyć rotfl
Po co policja ma zwalczać przestępczość? Niech zwalczają piratów będę się czuł bezpieczniej na ulicach, wiedząc że taki pirat mnie nie zabije i nie okradnie.
Mamy inne poglądy i tym postem kończę duskusję.