Większości tutaj proponuje nauczyć się poprawności języka polskiego bo mnie już tutaj kur*a ch*uj strzela jak widze jak pierdoli*ie jedno i to samo w kółko... Ludzi ja mam lagi całymi dniami, kicki też się zdarzają ale winie za to tylko i wyłącznie swój internet...

Jeżeli macie tam Neostrady to nie wiem dlaczego płaczecie gdy pojawia się sprawa 1 kicka w ciągu tygodnia... Co to jest? może któryś z was frajerów by się chciał kur*wa zamienić internetem chociaż na tydzień to by zrozumiał o co mi chodzi -.-. z kolei jeżeli są jakiekolwiek problemy z serwerami to należy ich zrozumieć, to nie jest tak prosto zapanować na 74 machinami, jeżeli teraz wam to nie świta to ja bym chciał zobaczyć jak WY radzicie sobie z chociaż jednym takim ;/ OTS przy wytrzymałości komputera domowego na polskim internecie gdy wejdzie 30 osób tnie ładnie, a o lagach to już nie mówię...
Skoro tak obrażacie się z powodów kicków po prostu przestańcie grać, bo takie tematy do niczego nie prowadzą, napisz maila do cipsoftu albo na forum, ze masz taki i taki problem nie wiem może akurat wina leży po twojej stronie kabla ;/
A kurde zapomniałem, 90 % polaków nie umie posługiwać się językiem Angielskim