Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bloodwin
Tak niech goni te babcie. Łamie prawo.
Jak się nie podoba jedź do Afryki. Tam jest bezprawie.
O LOL. Straciłeś dobre argumenty to zaczynasz wymyślać mi prawa jakie łamie?
LOL czy ty nie rozumiesz, że obojętnie o czym mówimy to dalej pozostaje kradzieżą?
|
No wiem jestem głupi, jak dasz mi bilet do Afryki to pojadę i oswoję się w dżungli gdzie będę siedział na bambusie z laptopem i ściągał do woli ile wlezie chyba że mnie kanibale dorwą. Jak już wspomniałeś straciłem argumenty i jestem zerem. Skopiować mp3 to tak jak Ci ukraść samochód z garażu, zgadzam się, a używać programy do łamania zabezpieczeń na płytach w celu grania bez płyty w napędzie to tak jak rozwalić stacyjkę w Lamborghini :/
Chciałbym być "mondry" tak jak ty ale jestem zerem może w następnym życiu mi się powiedzie, chyba, że siły wyższe znów mnie skarają i się urodzę patafianem.
Wiesz, że ta rozmowa nie ma sensu, aczkolwiek zastanawiam się czy za ściągnięcie gry z internetu nie wznowić kary śmierci. Trzeba karać złodziei którzy narażają ludzi na straty. Jak możemy żyć w społeczeństwie niebezpiecznych złodziejaszków i czuć się niebezpiecznie na ulicach oglądając się co minutę za siebie czy nas pirat nie goni z łomem czyhającym na nasze empetrzy. Cofnijmy technologię do płyt winylowych i nikt przynajmniej nie będzie ich kopiował. Nowy Windows 7 na takie płytce nawet bez zabezpieczeń byłby trudny do skopiowania. Może znajdzie się jakiś polityk który spełni nasze marzenia.
btw: youtube został pozwany do sądu przez artystów o umieszczanie ich utworów, może upadnie ten szatański serwis bo jak narazie google dopłacało do interesu przez brak zysków :/
Aha jak ukradnę samochód to go nie masz, jak skopiuję mp3 to też jej nie masz :/ Okrutne.
I trzeba zmienić słowo ściągać/pobierać na KRAŚĆ

A na płytkach powinien być napis - skopiowanie tej płytki grozi dożywociem lub przy dobrym humorze sędziego 40 latami prac na Syberii.
@down
ty też się popisałeś zwrotem towaru do 10 dni, jakbym tam mieszkał to miałbym wypożyczalnię filmów i gier za free