Zobacz pojedynczy post
stary 11-08-2008, 19:11   #28
Rothes
Książe Cieni

Rothes's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
Rothes ma numer GG 8040057 Adres Jabbera do Rothes
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kuboszek Pokaż post
Ludzie pomocy Dajcie mi Ten Kod DO rejestracji "Authentication Key" błagam bo miałęm wersje Trial na 10 dni i mi sie skończyła.Bardzo mi sie gra spodobała i bym chciał mieć wersje Beta Proszę niech ktoś poda ten Kod. Moje gg jest widoczne obok Nicku błagam
http://www.gram.pl/sk8_8AfjJ,6_World...campaign=top10

Ewentualnie możesz kupić sam kod do WoWa bez dodatku na Allegro. Chyba nie sądzisz, że ktokolwiek zapłaci tyle tylko po to aby Ci go dać...?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grue Pokaż post
Hehe jak widac wszem i wobec Warlock najlepszy dmg robi :d Jak ja sie ciesze xD
Ostatnimi czasy strasznie mi działają na nerwy, szczególnie w obecnym przedziale. ;p

Na tak dobry team play ze strony Alliance naprawdę rzadko trafiam na BG - dwie zgrane grupy (atakująca i broniąca), wzajemne healowanie się, bardzo zgrany atak, normalnie cud, miód i orzeszki. Bardzo chciałem utrzymać się do końca z wynikiem 0 śmierci, ale niestety pod sam koniec niepotrzebnie i głupio zarashowałem na dwóch magów, rogue'a i warriora. Liczyłem na to, że reszta za chwilkę dobiegnie i mi pomoże, ale się przeliczyłem. W czasie gdy ubiłem tych magów, warrior i rogue zrobili swoje.

Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji.
Rothes jest offline   Odpowiedz z Cytatem