Kilka krótkich słów krytyki w stronę wszystkich, którzy narzekają:
Przy każdym update pojawia się temat, w którym ktoś mądry piszę, jakoby Cipsoft zepsuł którąś z profesji... co osoba to inną profesję uznaje za pokrzywdzoną i, co ciekawe, najczęściej piszę tę profesję, której używa. Czy wynika to z niewiedzy czy też ze zwykłej mentalności "ofiary losu"? Nie wiem, nie jestem jeszcze bogiem. To, że taka szopka powtarza się przy każdym update już powinno nastawiać was negatywnie do tematów tego typu...
Druga strona medalu: Cipsoft nic nie zepsuł, Cipsoft dokonał pewnych zmian, które nie każdemu mogą odpowiadać. Komu jednak nie odpowiadają ten może przestać grać - oczywiście, jeśli nie jest nałogowcem. To, że UHy straciły swoją wartość, Knight przestaje dobrze się leczyć (co mnie nie dziwi w sumie, w końcu Knight powinien być tępym wojownikiem, typowe mięso armatnie), a dekoral wciąż biały, nie zmienia faktu, że nikt niczego nie zepsuł, a wasze podstawy do marudzenia są, co najmniej, śmieszne. To po prostu gracze nie potrafią się przestawić z jednego typu na drugi. Ktoś powyżej dobrze to opisał, to nie będę do tego wracać.
Na koniec coś, co każdy wie:
Tibia się zmienia. Czy potrafisz zmieniać się z nią?
Dziękuję za (nie) uwagę.
|