Temat: Azura Family pvp
Zobacz pojedynczy post
stary 11-08-2008, 23:37   #50
Jaz'
Zbanowany

Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Wrocław

Domyślny

1. Jakie masz doświadczenie z tą grą? (mniej więcej ile już w nią grasz i [według ciebie] jak dobrze się w niej orientujesz).
3 lata i myślę, że całkiem dobrze się w niej orientuję ;P
145ek (Arcy Volltio), 126rp (Aquish), 80+ms

2. Jak traktujesz tibię? Jako zwyczajną grę, czy może jako coś poważniejszego, za co oddał byś życie? xd (wzoruje się na temacie Piotra_XXX, by nie było, że plagiat i tak dalej) [Nie chcemy maniaków i dzieci, które będą płakać na ventrilo i wszystkich wyzywać oraz nie chcemy mieć matek dzieci grających w tibie na sumieniu xd].
Nie jestem maniakiem/dzieckiem wyzywającym wszystkich jak strace plejt armor

3. Czy zamierzasz kupić PACC'a? (To nie jest ważne i nie zależy od dojścia, chce po prostu mniej więcej wiedzieć kto będzie w stanie zakupić premium account i działać dalej w grze :>, ja sam kupie dopiero na wyższym lvlu zapewne)
Mam już pacca.

4. Jak oceniasz swoje "pvp"? (oczywiście twoje własne zdanie, zawsze w rodzince można się podszkolić, ja czasem lubie pograć na serverach "OTS" pvp-enforced lub war by się pobawić, chętnie zagram z wami).
Nienajgorsze ;]

5. Jaki świat i dlaczego preferujecie? (Uzasadnij, daj jakieś fajne propozycje i przykłady, napewno się przyda :}).
A nie wiem

6. Nazwy rodzinki możecie podawać w temacie, ale lepiej na koniec to zostawić i proszę, jakieś sensowne propozycje, a nie np. Power RAngers, albo mighty warriors xd. (NIE OBOWIĄZKOWE)
Bez rodzinki.
Jaz' jest offline   Odpowiedz z Cytatem