Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ZbanowanyDoNigdy
Tuben ma rację ale to niektóre wpisy w reguaminie tego forum są żałosne na przykład zakaz speedy.share - czemu? I tak podmieniają pliki, a w po przejściu do strony speedy widać jakie jest rozszerzenie.
Na torgu jeszcze lepiej - żeby wstawić link trzeba mieć 100 postów.
A nowi moderatorzy zamiast przymykać oczy na taki regulamin który wymyślił jakiś ekscentryk to usuwają tematy z filmami n/c
Dobrze, że jeszcze hakierzy nie znają stron gdzie samemu można wpisać nazwę pliku, a i tak przenosi do innego  bo xxx.rec to niekoniecznie nazwa pliku to może być też folder który wyindexuje do scr itp.
|
Nazwa twojego konta mnie delikatnie rozbawiła, tak samo jak komunikat o tym, że zostałem zbanowany do nigdy

Dobrze gadasz, hehe, dzięki za poparcie.
No a czego mi szkoda? To tak przy okazji.
Po pierwsze, Forum o Filmach, na którym niedość, że większość tematów zawiera keyloggery, to jeszcze bany dostają ludzie którzy dają normalne i czyste filmy.
Po drugie, szkoda mi tego, że film który wrzuciłem miał być miłym przypomnieniem dla ludzi z Fortery o tym, że istniał ktoś taki jak Lord Lejo... a stało się to co się stało i filmu nie ma
Po trzecie, szkoda mi jest tego forum na którym mimo, że mało aktywny w pisaniu spędziłem sporo czasu, wrzucając od czasu do czasu jakiś film, czasami komentując co ciekawsze filmy.
A po czwarte? Szkoda mi Moderatora który dając mi bana udowodnił, że albo nie zna regulaminu, albo ten regulamin i sposób działania forum się ze sobą gryzą. Osobiście jestem zdania, że jest to błąd tegoż Moderatora, który wg powinien skończyć "zabawę" w moderowanie. Czemu zabawę? Zapewne dlatego, że popełnił błąd, bez logicznych podstaw, moje zdanie jest takie, że za błędy się płaci bo inaczej nie są wyciągane wnioski.
A teraz tylko czekać na posty tłumaczące moderatorów, ludzi odpowiedzialnych za organizacje forum i na następne próby pokazania mi, że jestem w błędzie(noooo, chyba, że ktoś usunie ten temat banując mnie, tak jak się stało z tematem w którym był film).
Na koniec jeszcze apel do wszystkich którzy chcą na mnie naskoczyć(tak wiem, delikatnie przesadzam):
Przed napisaniem czegokolwiek prosiłbym o przeczytanie moich poprzednich postów i wypowiadania się tylko na temat, i najlepiej z sensem.
I nie, nie jestem następnym "wszechwiedzącym" o którym nigdy nikt nie słyszał, nikt nie jest, niestety, a ja tym bardziej, mam prawo się pomylić jak każdy, z tym, że jeśli popełnię błąd potrafię się do tego przyznać i ponieść karę. Więc jeżeli ktoś mi udowodni, że we wszystkim co pisze jestem w błędzie opuszczę to forum(może nawet z następnym banem) i dam wam święty spokój i pójdę w cholerę
No i jeszcze jedno, jeśli kogoś uraziłem w którejś części powyższego posta, z góry przepraszam, nie miałem na celu urazić nikogo, ale mogło różnie wyjść.
Pozdrawiam, Tubenstein.