1. Jakie masz doświadczenie z tą grą? (mniej więcej ile już w nią grasz i [według ciebie] jak dobrze się w niej orientujesz).
moja pszygoda z tibiom zaczela sie w 2003 roku, kiedy stworzylem to legendarnom postac na serwerze VALORIA.
2. Jak traktujesz tibię? Jako zwyczajną grę, czy może jako coś poważniejszego, za co oddał byś życie? xd (wzoruje się na temacie Piotra_XXX, by nie było, że plagiat i tak dalej) [Nie chcemy maniaków i dzieci, które będą płakać na ventrilo i wszystkich wyzywać oraz nie chcemy mieć matek dzieci grających w tibie na sumieniu xd].
chce być najlepszym tibijczykiem w histori! bende maniaczyl 15/h dobe na ekspowiskach !
3. Czy zamierzasz kupić PACC'a? (To nie jest ważne i nie zależy od dojścia, chce po prostu mniej więcej wiedzieć kto będzie w stanie zakupić premium account i działać dalej w grze :>, ja sam kupie dopiero na wyższym lvlu zapewne)
a co to jest pacc?????
4. Jak oceniasz swoje "pvp"? (oczywiście twoje własne zdanie, zawsze w rodzince można się podszkolić, ja czasem lubie pograć na serverach "OTS" pvp-enforced lub war by się pobawić, chętnie zagram z wami).
kurcze normalnie wystrzelone w 10 kosmosów
5. Jaki świat i dlaczego preferujecie? (Uzasadnij, daj jakieś fajne propozycje i przykłady, napewno się przyda :}).
no-pvp
6. Nazwy rodzinki możecie podawać w temacie, ale lepiej na koniec to zostawić i proszę, jakieś sensowne propozycje, a nie np. Power RAngers, albo mighty warriors xd. (NIE OBOWIĄZKOWE)
Fanclub cukierków
7. Jak wam się podoba pomysł? xd (TEŻ NIE OBOWIĄZKOWE, napisałem by było 7 pkt xd.)
denny
hahaha milak pro kk ~~ idzim na cukierki
milak czymaj battel z sinteri kk [ja dzielny wojownik neveri]
http://www.***********.com/368615501.html