Zobacz pojedynczy post
stary 12-08-2008, 12:44   #14
Dan the Automator
Dobo Srobo

Data dołączenia: 23 07 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uran of Aurea Pokaż post
Do dupy ta cała Aurora. Jak bede chciał coś znaleść to będe pewnie musiał kilkać tysiąc razy w jakieś gówienka, przeciągać jakieś okienka itp. Nic nie zastąpi googla :]
Też tak myślałem, póki nie obejrzałem pozostałych filmów o Aurorze:
http://www.vimeo.com/user524591/videos/sort:date
To jest coś więcej niż przeglądarka, to jest właściwie system operacyjny integrujący cały sprzęt elektroniczny z internetem.
Ale jeśli mam być szczery, to nie sądzę by się przyjęło na skale masową, może za 30 lat. Tak naprawdę wiele z tych możliwości jest do osiągnięcia już teraz (integracja telefonów na WM z Windowsem, google maps które zna sklepy spożywcze w Twojej okolicy, tagi), tyle że niewiele osób korzysta z tych dobrodziejstw ;).
Przyznać się, kto z posiadających telefon z Windows Mobile bawi się w synchronizacje kalendarzy, wpisywanie danych w standardzie dla Google Maps, oznaczanie swojej trasy z pomocą modułu GPS?

Standaryzacja całego świata to bardzo kusząca perspektywa, ale niestety, nieosiągalna w kilka lat. Niby taka prozaiczna czynność jak płacenie kartą, a jakoś za bilety w Shortcutcie, de facto w centrum Warszawy (!), musiałem płacić gotówką.

Ostatnio edytowany przez Dan the Automator - 12-08-2008 o 12:46.
Dan the Automator jest offline   Odpowiedz z Cytatem