Zobacz pojedynczy post
stary 12-08-2008, 14:06   #13
Tubtub
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 08 2008
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Kyra
Poziom: 98
Poziom mag.: 69
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vein Pokaż post
No to miales napisac link blabla.pl/bleble. wmv

I napisac zeby usuneli spacje......
Zal, placzesz tu jak dziecko, mowiac ze mod nie zna regulaminu. Wez sie puknij w leb, naucz sie poisac po polsku, dopiero potem pisz tutaj.

itd.

Pomysl, a zrozumiesz dlaczego dostales bana. WYRAZNIE napisane jest, ze KAZDE gwiazdki, twoj czy nie twoje, sa niedozwolone wiec powinines pomyslec przy wstawianiu linku.
Boże, człowieku, ja rozumiem, jesteś fajny i podałeś mi na przykłady dwa słowa w których nie ma błędu, jesteś super ! (jedyne czego można się czepić, to użycie słowa "zapytanie", bardziej na miejscu było by po prostu Pytanie, lecz sama pisownia jest poprawna)

No a co do całej sprawy to zbanujcie też to konto, i najlepiej usuńcie temat, widzę, że nie umiecie przyjąć krytyki, i nie potraficie spostrzegać błędów(ew. niedoróbek) w waszym regulaminie. I wszystko idzie ku coraz mniejszej ilości filmów w dziale filmy... Powodzenia, ja znikam, macie spokój z waszym "super polskim" (Pozdrawiam Veina) i z waszym pozbawionym sensu regulaminem.

@down
Nawet jeśli popełniam błędy to jesteś jedynym któremu one przeszkadzają, przynajmniej takie odnoszę wrażenie. I powtórzę jeszcze raz, nikt nie jest doskonały, ani ja, ani ty, ani ktokolwiek inny. Każdy ma prawo popełniać błędy i na nich się uczyć, z tym, że jeśli ja popełniam błąd i mnie poprawiasz, wypadałoby żebyś sprecyzował konkretnie co jest źle użyte/zastosowane w danej wypowiedzi.

Tak przy okazji tego "zaglądnąłem":
http://www.sjp.pl/co/zagl%B1dn%B1%E6
Chyba rzeczywiście ty > ja (a tak szczerze to powiem ci, że jesteś paskudnym wannabe)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vein Pokaż post
Ja cie nie pozdrawiam.
Tym zbędnym dodatkiem pokazujesz to, że chcesz być "fajny" i lepszy. Pokazujesz też coś innego, tego już nie będę komentować, co inteligentniejsi użytkownicy tego forum zrozumieją.

@Etoric
Pomijając to, że twój post ma się kompletnie nijak do tematu to chciałbym powiedzieć, że nie wiem czemu, ale moim skromnym zdaniem mimo, że czujesz się tutaj mocny, powinieneś czasem wyluzować. Chyba, że taki jesteś dla wszystkich przypadkowych ludzi o których kompletnie nic nie możesz powiedzieć. Smutne to trochę, ale to twój wybór, jaki jesteś i za jakiego chcesz być postrzegany. Może dla niektórych jesteś "fajny" bo potrafisz "zjebać" kogoś na forum, ale osobiście mam inne zdanie o takich ludziach jak ty i to nie ze względu na to, że mnie "pojechałeś". Tak trzymaj, ciekawi mnie jak daleko zajdziesz w ten sposób.

Bye Bye, wiem, nie będziecie tęsknić

Ostatnio edytowany przez Tubtub - 12-08-2008 o 23:16. Powód: Bo regulamin tego nie zabrania...
Tubtub jest offline   Odpowiedz z Cytatem