Temat: Sierota
Zobacz pojedynczy post
stary 12-08-2008, 19:43   #221
rajaput
Guest

Domyślny

Popraw efekty. Inaczej, całkowicie je zmień, bo te, są conajmniej średnie.

A do reszty się nie czepiam, fake zawiera właśnie to, czego potrzeba na tym forum. Prostą, a zarazem wciągającą fabułę. I inni mogą gadać co chcą, szukać błędów (często na siłę), ale ten fake - przynajmniej teraz - bije wszystkie inne na głowę. : D

@down
O ile dobrze widzę, to HoA jest kontynuowane. I tu się z tobą zgadzam, fajnie się na nie PATRZY. Ale problem polega na tym, że ten fake zdecydowanie nie nadaje się dla 'szerszej publiki'. HoA ma trochę głębszą fabułę, (chociaż dla mnie jest fake'ową "Modą na Sukces") i nie wszyskich wciągnie tak, jak 'Sierota'. Ten fake, jest prosty i czyta się go z łatwością. To są dwie zasadnicze różnice, między nimi. A Starcraft? To jest coś, może nie pod względem fabułt, ale Speed odawala niezłą robotę, bawiąc się w tworzenie grafik. Jemu naprawdę trza pogratulować. : D
I sprecyzuj, co to jest, to 'coś'. Bo ja jakoś tego nie widzę xD

@Mikes
A ty się nie baw w inne fake'i (ten, który masz w podpisie), tylko ładnie rozwiń ten! ; p

Ostatnio edytowany przez rajaput - 12-08-2008 o 20:32. Powód: literówka, oczywiście ;p
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.