Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 12-08-2008, 23:07   #10461
Sola
Użytkownik Forum

Sola's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2006
Lokacja: P~o~l~s~k~A

Profesja: Elite Knight
Świat: Danera -.^
Poziom: 110
Skille: 91/91
Poziom mag.: 7
Domyślny @Ravenoss/Non Max/Blor/Ravenoss

Cze
Jak bys mogl,napisz z kim mam przyjemnosc pisac na tym forum i z kim mam przyjemnosc widziec sie na Tibi bo nie kminie kto aktualnie gra na tym charze
(chodzi mi o pierwszy Twoj nick chara na ktorym grales wtedy,kiedy sie znalismy(bo mam przeczucie ze tak bylo x)

po 2 zle zrobiles z postem,ktorym napisales pod wplywem impulsu(sam tak kiedys robilem i sie w koncu na bledach nauczylem x) juz Ci mowie dlaczego.Wiem ze wiesz ze pozatym ze zwastowales nerwy pisząc ten shit zwastowales tez "swoja opinie" wzgledem ludzi ktorzy nie wiedza wogule ocb a to czytaja,(chyba Ci nie musze doslownie mowic o co mi chodzi bo chyba tyle sie domyslisz)Mogles wyjasnic to wszytko chociaz w minimalnym,max skruconym stopniu(jak sie juz poswiecales zeby cos na forum wystukac),po to, zeby postawic Filipa po tej gorszej stronie po ktorej stal ten przypierdoleniec ktory to wszystko zaczol x) wtedy bys zyskal na tym ze wiecej ludzi stanie po Twojej stronie np taka skromna osoba jak ja x)

taka z tego lekcja z mojej strony ze nie unos sie impulsem,ogarnij,przemysl,potem napisz.(kiedys gdzies Ci sie to na 100% przyda)

sry ze sie rozpisalem,nie kazdy mial to czytac (wedle swojego uznania,ty wybrales zeby to przejzec,rownie dobrze mogles przeciagnac zsuwak w dol i tego posta ominac, wiec nie pier... ze spamie bez sensu x)

Elo

Dal bym cos z mojego bawienia sie paintem ale nie moge sie dostac na photobucketa :s

http://pl.youtube.com/watch?v=vIixyslut80 << Anni by koksy xd

Ostatnio edytowany przez Sola - 12-08-2008 o 23:09.
Sola jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.