Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 13-08-2008, 03:48   #10482
Fathit
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 02 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cato~
Świat: DaNeRa
Poziom: 109
Domyślny

powiem wam że to nie wy jestescie do dupy tylko układ panujący na danerze proste jakby polacy królowali tutaj i byłoby ich tyle co tych bełgotów z brazyli czy skąd tam oni nie wiem to napewno był by wiekszy szacunek u polaków do polaków i my bysmy byli koksy ustalali tutaj zasady a ze nas jest za malo to co pan zrobisz nic pan nie zrobisz ;D

ale spójrzcie tez na innych sa ludzie którzy wlasciwie nigdy nie mieli problemów na tym serverze i nie musieli nikogo zabijac albo nikomu dupy lizac zeby ich niemiec graja bez konfliktowo
jesli mnie ktos by zabil zalatwil bym to tak zebym jak najlepiej na tym wyszedl ocalił swój honor i najchętniej jeszcze rozjebal tego noba a wyzwiska nic nie daja

na dzien dzisiejszy spoko jest gram tu od jakichś 2 lat i nie jestem zależny od nikogo
zreszta ja mam tu paru ziomków trzymam sie ich nie narzekam gram sobie troszki dla zabawy nie umial bym grac w tą gre na innym servie

Cato ;P

ps. jedyne co bym zmienil to ogólnie gre bo pvp to które jest teraz to totalne dno no i ludzi którzy tu graja

najlepiej by bylo jakby byly dwa równe teamy i walczyly by przez caly czas
a nie przegrani i wygrani jakby nie patrzec inso~ ma władze a swat gówno

Ostatnio edytowany przez Fathit - 13-08-2008 o 03:52.
Fathit jest offline   Odpowiedz z Cytatem