Zobacz pojedynczy post
stary 13-08-2008, 04:02   #105
ZbanowanyDoNigdy
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tuhamiid Pokaż post
Ja jestem ciekawy, co wszystkie ty kozaki co chca wojny, mimo wieku 13-14 lat zrobia jak zobacza umierajaca matke badz ojca na polu bitwy, czy dalej beda tacy madrzy.. ja wojny nie chce i wojny nie bedzie, ale chcialbym widziec ich miny ja by byla sytuacja w/w przezemnie ... zgrywacie kozaka ? prosze bardzo, to tylko forum ale zapewne sracie w gacie myslac ze Rosja by nas zaatakowala, ja wojny nie chce, chce zeby nasz kraj byl wolny, chce spokoju, wy nie wiecie co to wojna, pograliscie w command & conquer czy tam blitzkrieg czt medal of honor i mysliscie ze wojna to na podstawie gry, ale jak beda bombardowac wasze miast, waszych przyjaciol/rodzinie/wasza milosc( nie chodzi mi o wasze mpa w tibii) to zobaczycie co to wojna.

Mocarstwo Rosyjskie jest przeogromne, Rosyjskie sily zbrojne sa nie do zwycierzenia na swiecie, nawet U.S.A nie jest w stanie tego ogarnac,bo wiedza ze zgina marnie, a jesli jestesci tacy cwani, idzcie do wojska(chuj ze 12 latkow nie wezma) ale mniejsza, i zobaczymy jak byscie sie czuli w czasie wojny na zywo !
Wiesz nie patrz na to tak poważnie, jak miałem te kilka lat to miałem plastikowy karabin i inaczej myślałem, a wiesz, że teraz dzieci dostają na 5? urodziny komputery z neostradą na promocji i od małego gry piorą im mózgi.

III wojna dobra dla świata - ciekawe kto ją przeżyje, kto wie czy pójdą zwykłe rakiety czy nie z jakimś syfem bo wtedy Rosja nie będzie musiała wkraczać tylko pierdolone choroby nas wykończą jak nie znajdziemy antidotum.

Do tych dzieci co tak lubią wojny i chcą walczyć za Polskę - Trzymaliście kiedyś kałacha w rękach? Nie, nie tego w csie, nie myszkę komputerową... Waży załadowany ponad 4 kg teraz sobie policzcie jaka jest siła po wystrzale, bo ja myślę, że żołnierze z Rosji nie byli by potrzebni - to wy gdybyście zaczęli strzelać z tych karabinów to sami byście się pozabijali heh

A w III wojnie wątpię żeby używano karabinów.

Tak będziecie wyglądać podczas wojny aczkolwiek kto wie czy będziecie mieć ręce i nogi.

Ciekawe czym polecicie/popłyniecie do tych krajów bo z tego co wiem to często rakiety na wojnach lecą w lotniska aby utrudnić pracę wojsku.

Wojna nie kończy się [X] w prawym górnym rogu.

Odnośnie tematu to myślę, że Rosja nie zaatakuje nas jeszcze i nie zakręci kurka bo to dla nich pieniądze - poprostu podniesie ceny i to my będziemy płacić jak będziemy chcieć, a pewnie nasz rząd jeszcze podniesie akcyzę żeby samemu zarobić i budować dla siebie domy za granicą.

Ostatnio edytowany przez ZbanowanyDoNigdy - 13-08-2008 o 04:13. Powód: społeczeństwo debili - gdzie ja kurwa żyję
  Odpowiedz z Cytatem