Zobacz pojedynczy post
stary 13-08-2008, 12:15   #112
Nari
Użytkownik Forum

Nari's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez shoq Pokaż post
@up: Jeden człowiek raczej nie może podjąć decyzji o rozpoczęciu masowych działań zbrojnych.

Widziałem sporo debilnych komentarzy, kilka mądrych i z tymi drugimi się zgadzam. Wojny nie będzie, przynajmniej nie na razie. A jeśli już będzie, to na pewno nie na karabiny, tylko na rakiety i bomby nuklearne, więc cała wojna potrwa jakieś... 2-3 dni.
Nie wiem, czy wiesz, ale zrzut bomby nuklearnej na Europe, tereny Rosji, Ameryki, czy ogólnie nie ważne gdzie byłby swego rodzajem samobójstwa? Takowe bomby niszczą potrzebne surowce, oraz żyzne pola uprawne. O skutkach promieniowaniach nie mówiąc.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voon Arculin Pokaż post
A teraz, z racji, że w wojsku też są ludzie, włączcie kurwa swoje mózgi i zacznijcie myśleć. Który psychopata postawi zwycięstwo ponad własne życie? Jak widzie te komentarze to mi sie płakać chce. Wojna nuklearna jest ostatecznością. Nikt nie zaczyna konfliktu od posłania na pierwszą linie swojego najlepszego 'argumentu'. ''Przez prezydenta Rosja nas zaatakuje''. Ruskie są akurat takie głupie, że na to pójdą. Co tam dla nich taka Polska, co tam dla opinii publicznej jawny atak na inny kraj. Nie wiem czy te złote komentarze wynikają z wieku, czy też z chęci pokazania siebie jako genialnego stratega ale jedno jest pewne - jesteście boscy.
Zastanawiam się dlaczego piszę jakby wojna wybuchła itp. But who knows...?

Nari jest offline   Odpowiedz z Cytatem