Cytuj:
Oryginalnie napisane przez JestemZRoku2050
Uważam, że jakby to teraz był najazd na Polskę, a nie Gruzję to chętnych by nie było nam do pomocy. Tylko słowa jesteśmy z wami i ludzie w innych państwach z flagami solidaryzujący się z Polakami. Musimy szkolić wojsko w naszym kraju, jak najszybciej wprowadzić armię zawodową i ich szkolić bo takich z poboru jak teraz 9 miesięcy nic nie da. Nam podczas wojen zajebiście pomagano -.- Ja szczerze nie wiem jak tam jest w tej Gruzji i kto zaczął bo mediom niestety nie wierzę i raczej nie poszedł bym bronić ich kraju, jedynie mi szkoda niewinnych ludzi, ale co możemy zrobić?
Tutaj kilka zdjęć jakby ktoś chciał zobaczyć jak wygląda wojna, a dopiero niech później mówi, że by III wś chciał.
http://www.boston.com/bigpicture/200...h_ossetia.html
Aha ktoś tam mówił, że pójdzie zabijać xxx, tylko, że xxx myślą tak samo tylko o was.
|
Stany szukają tylko haka na Rosje, dlatego montuja Tarcze Antyrakietowe niedaleko tego mocarstwa. Wiadomo ze najbardziej rozwinietymi panstwami sa USA, Rosja, Japonia. A jak wiadomo Rosja ma duzo zasobow jak Ropa, Gaz ziemny, czego USA nie moze przebolec (tak jak bylo z Irakiem).