Zobacz pojedynczy post
stary 13-08-2008, 14:42   #102
DuzyPlacekZiemniaczany
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ankel Pokaż post
Wiesz co jak nie znasz sytuacji aldory moze sie nie wypowiadaj, mielismy 1212423 okazji do spingowania ich venta ale dlaczego tego nie zrobilismy, bo
nie jestemy skonczonymi kretynami jak CO&EM
Hahaha, nie rozsmieszaj mnie, gdybyscie tylko mogli to byscie nas pingowali, problem w tym ze nie macie ip naszego venta. Co wiecej, pingowaliscie juz naszych ludzi podczas tej wojny tak ze o co wlasciwie placzecie? Nie mowie ze jestem z tego dumny ale smieszycie mnie biadoląc na tych wszystkich forach jak to wam zle za kazdym razem jak dostaniecie w dupsko.

Cytuj:
zgodze sie ze 2 guildie grają nie uczciwie ale my przynajmiej nie w taki sposob,
Ojoj, jakie to przykre.

Cytuj:
nie dosc ze oddaja prawie wszystkie postacie dla novej
I tym stwierdzeniem pokazales wlasnie ze nie wiesz nic. Dla Novej, liczac razem z Isaiahem ida 3-4 chary podczas ob, jezeli to jest dla ciebie caly nasz team to ok. Z drugiej strony, moze sam pochwalisz sie na ilu waszych charach gra Furora, Kyra, Nova, Selena czy kto tam jeszcze.

Cytuj:
to na dodatek pingują, no prosze zastanow sie co
mowisz, widziales kiedys zeby anima pingowala,
Zapytaj sie Klosa czy nigdy nie zpingowal Croya, Scaltorisa, Dex-dera dla przykladu.

Cytuj:
dobra na*******amy na botach, a kto gra bez botow teraz? I jak jestes taki madry to jak mamy nie dac sie pingowac, jak spingowali caly server ventrilo, nie tylko nasz?
Moze po prostu trzeba dopilnowac zeby ip nie wyszlo poza wasza gildie? Jak tego nie potraficie to juz chyba nie nasz problem.
  Odpowiedz z Cytatem