Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 13-08-2008, 16:13   #10493
Black-Jack
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 01 2008

Domyślny

siema wariaty pijaki i narkomany ;-)
powiem wam tyle , ja fifiego nienawidzilem wkurwe czasu , ale chlop jest nawet normalny . 90 % z was jakby mialo takie plecy jak on ma , po tekscie typu ty chuju czy jak to tam bylo wyjebalo by cala jego ekipe z serwa , a sie do niego dojebaliscie heh
gra sie tak jak przeciwnik nam na to pozwala ;-) a ze z was zaden przeciwnik to sobie fifi moze pozwolic na co chce i chuj
i kiedys kazdy sral na fifiego , a teraz wkurwe z tych co srali nagle go polubili co jest strasznie dziwne ale chuj ;-)
stracilby fifi plecy to pewnie i 95 % ziomkow by go osralo
i mysle ze on ma tego swiadomosc dlatego pozwala sobie na to na co sobie pozwala ;-)
a na koniec powiem psychozjebie zajebiste masz te foty ze spinkami we wlosach az sie kurwa posralem jak to zobaczylem wybacz ze cos do ciebie mialem nie bij prosze !!
do tego dorzuce cos na temat zasad ;-)
jak ktos jest mega s*****el w kompie i staje twarza w twarz ze swoim odwiecznym wrogiem i pije z nim wodke to ma u mnie mega respekt
dobrze ze jestescie takie same suczki przynajmniej umiecie sie lajtowo dogadac ;-)
i chuj ze na to sracie zawsze tak bylo ze prawda kluje w oczy i chuj ;-)
pozdro fifi zrob im kurwa z dupy wielka schizme bo takie lajzy na nic wiecej nie zasluguja

a poza tym danera to chujnia z grzybnia i pieczarkami idzcie na pandore tam macie mafie lewe interesy zajebiste dziwki i wiecej prochow niz na fibule rotow

poza tym jak wiekszosc z was lizala kupe z majtek bo nawet nie z dupy heviego i byla spoko to juz zapomnieliscie ?

mozna zalowac tego co robilo sie kiedys ale zeby sie wypierac to zal ;-)

pozdro wariaty zrobcie mi nalot na hate zabijcie i wogole pierdolnijcie mi bombe atomowa jak dobijecie levcoki hehe
Black-Jack jest offline   Odpowiedz z Cytatem