Zobacz pojedynczy post
stary 13-08-2008, 16:36   #105
Andrealfus
Zbanowany

Andrealfus's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
Andrealfus ma numer GG 8673236
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fagaro Pokaż post
w chwili obecnej, gdy najwyższy level w tibi to 350+ gracze mający level 100 nie są zbyt zaawansowanymi graczami, co taki 100 level może powiedzieć o expieniu na goromie, o polowaniu na poi monsters czy o warlockach z sd albo frostach z UE? na 100 levelu o takich sprawach to sie słyszy i ogląda filmiki a nie bierze w tym udziału. a balansacja polega nie na tym ze do 120 levela postacie sa wyrównane, ale na tym ze do 1200 levela nikt nie powie ze ta postać jest lepsza od tej. mag z każdym levelem zyskuje przewagę nad knightem, dajmy na to o 0,5%, wiec na poziomie 100 jest to 50% które można znieść, ale na 200 jest to już 100% mocy więcej które jest granica nie do przeskoczenia. na 150 levelu mag ma blisko 1000 hp i kupę capa, nie ma już problemu ze go dl złoży na combo albo ze mf sie kończą po godzinie polowania, a knight obojętnie czy 130 czy 350 leczy sie tak samo, capa już od 150 levelu na nic nie brakuje (ja na hunta zabieram 75 bp mf+ 24 bp potionow leczących i do tego nigdy nie wypakowuje takich rzeczy jak kilof, 2 plecaki kluczy do wszystkich drzwi, bp parceli, bp axe ringow, 5 bp might ringow wszystkie tibia booki, fiolki z krwią, itp itd). mam ponad 5k capa i nie potrzebuje kolejnych tysięcy udźwigu, ale każde 5 hp jest przydatne. jak ktoś napisze ze mogę zmienić grę skoro mi nie odpowiada brak balansacji to poproszę o zwrot pieniędzy za 5 lat pacca kiedy grałem rycerzem i czytałem wiadomości na tibia.com ze postacie zostaną zbalansowane, gdyby tego nie obiecywali to już 3 lata temu nie grałbym, ja ze swojej strony spełniłem zobowiązania i płaciłem pacca regularnie, oni nie zrobili tego do czego sami sie zobowiązali-nie umożliwili równie przyjemnej gry każdą profesją.

poi monsters? huncilem juz nightmary, plague smithy, destroyery, Lost Soule, Betrayed Wraithy ( w teamie 2 osobowym ale huncilem i to nie jako bloker, oboje bilismy tak dla przyjemnosci aby pohuncic cos mocniejszego).

na frostach expilem troche (tez team) , na goromie nie bylem, nigdy mi sie questu nie chcialo robic, na warlocki tez juz polowalem, wiec nie mow ze wszystko widzialem tylko na filmikach czy screenach. Fakt co fakt 100 lvl to pył w porównaniu do 350, ale nie można go nazwać newbie, newbie dopiero sie uczy grać a jeśli się nie umi grać to wątpie aby ktoś do 100 dotarł, 100lvl można nazwać średnio-zaawansowanym. Co do capu to masz racje powyżej 150lv ma się go już na tyle że nie trzeba się o to martwić. Co do balansacji masz 100% racji
Andrealfus jest offline