Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 13-08-2008, 21:42   #10500
Roro
Użytkownik Forum

Roro's Avatar

Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: danera
Poziom: 44
Skille: 83/69
Poziom mag.: 15
Roro ma numer GG 2033029
Domyślny

dobra sprostowywujac dojebujcie sie do fifiego o co chcecie ale w sprawe non maxa bylem sam zamieszany znam tego pseudo "ravenossa" czyli old blorego zamusa sam go huncilem i pamietam jak sie zachowywal i cisnal fifiemu caly czas na forum poczym z tego samego konta jebnal sska z lv upa non maxa fifi sie do niego dojebal jeszcze wzialem wtedy non maxa na demon hunt zamiast janusza(bo non padl 2x bez bless i sie podlamal chcialme mu helpnac mialem zamiar mu dac wiecej z loota zeby mial na exp) i fifi podbil akurat jak na afku bylem niezabili go niewiem chyba niedali rade potem zaczela sie gadka non max mnie prosil zebym mu pomogl co uczynilem dostal 30 dni na zebranie 60k i moglby grac dalej sam na charze albo 150k i moglby grac z blorym tylko zeby go nieinsulcili dalej(niech mi ktos powie ze to duzy payment za takie cos i malo czasu na zebranie...) zreszta thx w chuj Fifi za to ze tak ulgowo go potraktowales po czym non max wyskoczyl z glupim zartem ze woli zaplacic 500k i wrzucac fifiemu dowoli po czym padl i po jakims czasie lognal blory i razem juz mu zaczeli wrzucac na tibi i na forum wiec jak juz macie sie o cos dojebac do fifiego to napewno nie o blorego niezaprzecze dla mnie byl asslickerem w chuj pamietam jego przeszlosc kose na niego mialem all time nawet sska jebne jak go na batelkach na*******alem pomimo iz byl w moim teamie ale teraz wg mnie sie zmienil obral lepsza sciezke moze dlatego ze juz ma tych znajomych ktorych wtedy chcial za wszelka cene zdobyc niewiem jebie mnie to teraz zachowuje sie fer pomogl tez nam kilka razy i za to thx a sprawdzil sie dla mnie wtedy jak jego kumpla zajebalismy bo wiezial ze mamy racje mamy reason i nieposzedl za swoim ziomkiem ktorego zna w chuj time tylko za sprawiedliwoscia i za to respekt bo malo kto tak postepuje.

anyway "Char bez żadnej większej wojny na koncie pizde może" takie teorie mnie smiesza przypomnij sobie geo chrobsa i powiedz ze on pizde mogl

tak samo "kozacze bo moge" to kozacz dalej tylko uwazaj zebys nietrafil na mnie bo do mnie niemozesz (niebije tylko do ciebie sak wiele osob takie cos wysnowa nawet fifiemu wyjechalem o to jak comment mial sciagniety od goscia z furory )

albo na*******am sie 1.5 roku w wojnach to cos mi sie nalezy no comment here ale takze takiego czegos niepopieram w chuj

no napewno pominalem kilka kwesti i mozliwe ze zagubilem jakies watki pisalem fastem bo zaraz wieslka gra a musze jeszcze prychol mejknac cyaz moge nieodpisac w tej klutni niechce sie zas przyczyniac do zamkniecia forum anyway jak juz sie klucicie no to sska jebnijcie dla pozoru chociaz
pozdro dla prawdziwych dla kurev pogarda

Honor rulez...
Roro jest offline   Odpowiedz z Cytatem