Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arashel
Tylko ja jedyny, niepowtarzalny, najlepszy, primo, pro, elo, mastah, pro faker... <ironia>
Od początku mego istnienia potrafiłem takie kozackie efekty w Fake'ach robić...<ironia>
Ogólnie potrafiłem stworzyć cuda, zawiłe fabuły przy których ludzie z IQ 200 gubią się na wstępie,<ironia>
Piękne lokacje rodem z OTS:ME,<ironia>
Najlepsze Outfity,<ironia>
I najlepsza składnia zdania i ortografia,<ironia>
I tak dalej, dalej...<ironia>
|
Ironia ironią, ale przedobrzyłeś chłoptasiu. Kiedyś uważałem, że jesteś fajny bo taki newbie, a robi dobre fake'i. No ale zapomniałem o słynnym przysłowiu "nie oceniaj książki po okładce". Zrobiłeś się teraz zaj***nym lalusiem, który myśli, że jest pro elo fake'owcem, a tak naprawdę nie dorastasz nawet do pięt prawdziwym pro fake'owcom. Twoje outy też nie są wcale jakieś wspaniałe, tylko posklejane kilka różnych rodzajów outów z tibii... spróbuj porobić własne od zera... efekty też już się wydają nudne i słabe, więc nie wywyższaj pod niebiosa swoich efektów, outów i siebie. To tyle ode mnie na twój temat.
A teraz czas na fake'a. Graficznie się poprawiasz, choć efekty rodem z HoA mi się nie podobają... lepszych nie zrobię, ale sam spróbuj zrobić lepsze. Co do fabuły to mogę powiedzieć tylko jedno - jest dobrze. Kontynuuj.