Zobacz pojedynczy post
stary 14-08-2008, 12:18   #1194
wstydzesie
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 08 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez JestemZRoku2050 Pokaż post
pobaw się sterownikami, zobacz na starsze lub nowsze, potestuj różne wersje (oczywiście do płyty, karty graf. i dźwiękowej itp. - nawet do hdd jak znajdziesz), możesz też podać temperatury, być może pasta termoprzewodząca wywietrzała i trzeba dać nową albo masz mało wydajny radiator

No i niepodoba mi się, że nie podało nazwy procesora bo co jak co ale powinno rozpoznać, co do płyty jeśli nie podaje nazwy to musi być słaba :/ i to ona może stwarzać konflikty sprzętowe. Ja tak swego czasu miałem z grami, a wszystko przez zintegrowaną kartę dźwiękową, jak kupiłem normalną i wyłaczyłem w biosie dźwiękową zintegrowaną to wszystko grało. Może wyłącz ją w biosie i popróbuj grać bez dźwięki w celu sprawdzenia czy dalej będzie się komp wieszał.

Dobry program do sprawdzania temperatur to Speedfan, od razu jak go uruchomisz to w pierwszej zakładce będą temperatury.
Blad. Mam dual core'a 2,2ghz i też nie pokazuje mi nazwy. Nie pokazuje tez nazwy plyty glownej (Gigabyte) i mikroukladu, wiec nie tutaj jest pies pogrzebany.
wstydzesie jest offline   Odpowiedz z Cytatem