Cytuj:
Oryginalnie napisane przez poldek_p
Ja w sumie w tym temacie calkowicie popieram kaczora. Nie kontynuje polityki naszego bylego bolszewickiego pachołka. Bardzo dobrze ze mowi odwaznie i stanowczo to co trzeba. Pokazuje , ze Polska nie jest krajem , ktory bedzie siedzial cicho jak myszka wtedy kiedy rosyjski misiek robi sobie ze swiata poligon
A co do statystyk to wiesz ze 70 % amerykanow nie wie kto jest ich wiceprezydentem ale za co tyle samo amerykanow wie z jakiej planety pochodzi super men
|
Kaczyński pokazuje innym krajom to, że nasz PRZEDSTAWICIEL jest naiwny, bo się zdzwonił z innymi preziami, którzy mieli prowadzić taką akcją jaką teraz on prowadzi, a tak naprawdę się nawet nie wychylają. To co mówią media zapewne nawet nie jest połową tego czym nam grozi Rosja.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez poldek_p
Jak rosja bedzie probowala robic sobie poligon w Polsce to nato i usa zrobi z rosji jesien sredniowiecza. Rosja moz sobie straszyc ale Nato i nawet ue moga w dupe pocalowac .
|
Rosja może po prostu zakręcić kurki z gazem. USA się nim z nami nie podzieli. UE sprzeda nam 10x drożej niż Rosja. A z tego 85% pójdzie na "potrzeby, oraz prezentacje RP". Rosja sama potrafiłaby z pewnością pokonać, albo USA, albo UE. Jedyna szansa to walka na kilka frontów. Z jednej strony UE i USA, z drugiej Azja. Pisząc to, że Rosja pokonałaby USA mam na myśli to, że albo by ją BARDZO znacznie zniszczyła, albo typowo wojennie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shanhaevel
Cóż, gdyby zebrało się parę państw Europy Środkowej (Polska, Litwa, Łotwa, Estonia, Czechy, Ukraina) w jakiś rodzaj sojuszu, to Rosja nie miałaby z nami tak łatwo...
|
Miałaby... Kwestia zebrania 1000 ludzi i odcięcia dopływu gazu i ropy. Poza tym militarnie i technicznie by nas zmiażdżyła.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voon Arculin
I oto jedna z wad obywateli polskich - bojowość. Polacy zawsze byli waleczni, niestety, nie maja umiaru w tym co robią. W zaistniałej sytuacji najlepszym wyjściem byłoby podkulić ogon i siedzieć cicho. Jeśli prezydent i jego wojowniczy zwolennicy chcą sie porywać na Rosję, proszę bardzo, ale ja domagam się podziału państwa. Nie chce płacić za błędy czubka który wręcz krzyczy aby ktoś kopnął go w dupę.
|
Siedzieć cicho? Tak naprawdę nie wypada. Trzeba uświadomić innym swoją OBECNOŚĆ, a nie tak jak w przypadku naszego prezia, głupotę i ignorancję.