Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Exhado
@Emceem
Mm,co do Hellheim'u to nie wiem,nigdy tam nie bylem. Ale co do Expowiska no to :
Dragi Ankh,DL'e z blokerem (ankh),Edron Dragon Lair(dragi),Tomby za tp (ten w miescie bedzie nawet dobry) do tego stone,mozesz pokusic sie na zobaczenie czy dobry exp bedzie za tp w TAR TOMB.. tylko nie idz za daleko bo tam sa GSy i behemothy xd.Czasami moze byc niezly hardcore ale exp bedzie niezly,do tego moze jeszcze male frosty(?) i cyclopolis -2,-3,-4(?)..
Tyle 
|
Dragi przeważnie zajęte, a z tego co wiem to tam respią się pojedyńczo i masowo więc na Luminerze ( co 5 min frezz ) mogę z moim levelem łatwo paść; )
Co do DL'i to poszkuma blokera, ale ciężko będzie ; ) i na DLe Crossbow + bolty/royal spears ? Bo z power boltami to chyba się mi nie będzie opłacać
A co do tombów to jest jedna dziwna rzecz
Chodząc sobie po pustyni, miastach i różnych expowiskach nie mam lagów, a gdy wejdę do tomb to mam lagi, tzn. kratka, lag, kratka, lag
wygląda to tak mniej więcej że idę kratkę chwilę stoje i zaś idę ; ) nie wiem czemu tak się dzieje ; ) kompa mam dobrego .. xd tylko w tombach coś takiego mam xd
A możesz rzucić linkiem z tibia earth na te małe frosty ?

Bo szukałem, ale jakoś nie znalazłem ich

Ewentualnie jakiś screen jak byś miał chęci

Spróbuję jeszcze dziś wieczorem w cyclopolis

Tylko na tym 3/4 piętrze FE sieje strach xD
Pozdrawiam

I czekam na inne propozycje/sugestie.