Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voon Arculin
2.a. Jak ja odpowiem to jest mało ważne. Ja odpowiadam wyłącznie za siebie i to czy zamilknę czy dobędę broni nic nie znaczy. Prezydent odpowiada za naród i powinien być 'ździebko' mądrzejszy od przeciętnego obywatela.
2.b. Byłoby to odebrane za akt rozwagi. Jeśli ośmieszyłem się w twoich oczach - trudno. Jeśli ośmieszyłem się w oczach kogo innego - trudno. To jest moja decyzja i nie obchodzą mnie komentarze innych. Taki właśnie jest człowiek - każdy inny i każdy inaczej zareaguje na daną sytuacje.
3. Albo to źle ująłeś albo nie myślisz. Akcja polskiego prezydenta to były dwa ostatnie dni.
4. Błędy. Zainstaluj Firefoxa bo utoniesz w błędach.
|
2. Moze i przez niektore kraje bylo by tak odebrane ale nie przez ruskich. Nie wiesz ze z krajami takimi jak rosja obowiazuje zasada "jesli dasz im palec to oni wezma reke" . Sam powiedziales ze prezydent powinien byc prezydentem wszytkich Polakow. Nie wiem jak ty ale uwazam , że wiekszosc spoleczenstwa nie byla by zadowolona gdyby prezydent w ten sposob postapil.
3. Nie pomylilem sie . Twoj tok myslenia dowodzi ze leprze by bylo wybudowanie tej koleji i nie dawanie pretekstu Niemcom do wojny. Co z tego , że Polska osmieszyla by sie w oczach calej europy. Przez niektorych tez moglo to byc odebrane jako akt rozwagi ale przez niektorych jako akt tchorzostwa. Wiem ze to dwie calkiem inne sprawy ale ty bys pewnie to poparl.
4 .Nie jestem u siebie wiec nie moge sciagnac firefoxa