Zobacz pojedynczy post
stary 14-08-2008, 18:49   #163
Voon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 07 2006

Voon ma numer GG 1528304
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez poldek_p Pokaż post
1.Stereotypy ? A czy nie uwazasz , ze Rosja nie potwierdzila tych stereotypów ?
2.Po to wbieralismy rzad i prezydenta zeby nami rzadzil a nie po to zeby robili referenda. Zreszta kazdy obeznany z zyciem wie , ze referenda do niczego nei prowadza , chocby ostatnio przyklad irlandii.

3. W przypadku Polski mam cale nato unie i przedewszytkim stany za soba wiec akurat nie mamy sie czego bac. Zgadzam sie ze powinien przedewszytkim myslec , dlatego kaczor robi to co robi. Dla twojej wiadomosci kaczor nie wypowiadal najgorzej na temat Rosji. Chociazby prezydenta Estoni , znany i doswiadczony dyplomata wypowiadal sie o wiele krytyczniej niz nasz kaczorek.

4. Podaj mi zdanie w ktorym popełniłem blad , bo jezeli za błedy uważasz ze nie dam ł zamiast l to sory ale jestes smieszny
2. Dało, wiele dało. Nie przyjęto traktatu który był niewygodny dla większości obywateli.
3. UE niedawno pokazała jak jej na tym wszystkim zależy. Stany najpierw zrobią na tym interes potem nam pomogą, nawet teraz chcą nas wycyckać z tarczą a NATO cały czas śpi. Kaczor wypowiedział się wystarczająco krytycznie, tym bardziej, że Polska nie ma w Gruzji żadnego interesu.
4. Skopiuj swoje wypowiedzi na Worda to zobaczysz błędy. Zebym nie był gołosłowny: Leprzy, Estoni, pisanie nazw państw z małej litery, robienie spacji przed przecinkiem.

I apeluje o skończenie tej 'dyskusji', gusta i poglądy są różne i nigdy w tych sprawach nie będzie porozumienia.

Ostatnio edytowany przez Voon - 14-08-2008 o 18:50.
Voon jest offline   Odpowiedz z Cytatem