Zobacz pojedynczy post
stary 14-08-2008, 19:46   #170
Voon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 07 2006

Voon ma numer GG 1528304
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez poldek_p Pokaż post
1 . Moze ale przepascilo wysilek wielu panstw i wielu lat pracy. Dlatego referenda sa niedobre nie dla uni bo społeczeństwo można bardzo łatwo zmanipulowac . Jak bedziemy polegac na takich referendach to daleko nie zajedziemy.
Ale przecież najważniejsza jest wolność i duma narodowa, prawda? A o to w tym chodzi. Czemu mam przyjmować coś co jest mi na bakier? Veto.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez poldek_p Pokaż post
2. A skad ty wiesz czy by czekali ? Czy wy naprawde nie rozumiecie , ze atak na Polske oznacza III wojne i zagłade rosji ? Zreszta na jakiej podstawie mozesz twierdzic ze nam nie pomoga , taki jest ich obowiazek i tak to zostawmy.
Polska ma interes w tej wojnie bo przez Gruzje moze płynac jedyny rurociag , ktory bedzie całkowiecie niezalezny od rosji.
A jak było z Gruzją? Zajęliby pół Gruzji, a prezydent Stanów dalej machałby palcem. I w czym cenniejsza jest Polska od Gruzji? Pokaż mi ten czynnik który wywołałby taką reakcje świata na atak na kraj który mało kto zna.

Cytuj:
W wielu dyskusjach odnosze takie wrazenie ze jak ktos nei ma argumentow to w swojej bezsilnosci lapie sie ortografii. Nie jestem polonista wiec zdarzaja mi sie błedy , a ze pisze dosyc szybko to moga sie zdarzyc literowki albo brak jakiejs litery. a rosje pisze z malej litery calkiem swiadomie.
Próbowałeś mnie obrazić, może sprowokować. Nie wyszło, trudno. Nie czepiam się także do twojego małego wieku. Ja tylko proszę, abyś chociaż przejechał oczami po tekście który piszesz przed wysłaniem. 'Opera' mi nawaliła, jestem zmuszony czasowo na FF, naprawdę nie ma w tym nic ciekawego gdy cytowany tekst świeci się na czerwono.
Voon jest offline   Odpowiedz z Cytatem