Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matello
@autor
Pisze sie "lepsze" nie "leprze"
@top
Mi tam to tak bardzo nie przeszkadza, polski język bardzo rozbudowany, dlatego te wyjątki, itp nie są konieczne, i trochę błędów może byc, ale podstawy mogli by ludzie niektórzy znac, bo ostatnio słyszałem w tibii zdanie "ja nie haker ty haker, kce to tesz kogos chakne", to już jest chyba lekka przesada? Co do samej akcji jest ona bez szans.
|
Pisałem gdzies że się pomyliłem w ankiecie czytaj uważnie
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jose93
Są i będą...
A może są tylko Ty tego nie widzisz bądź nie chcesz widzieć, albo grasz na świecie na którym graja sami Polacy.
Jeśli ktoś jest polakiem dlaczego mam z nim nie rozmawiać po polsku??
PS. Ty masz może jakieś kompleksy na tym punkcie, zrobili Ci coś kiedyś Polacy?? I masz teraz koszmary, budzisz się w nocy, bo Ci się śniło jak stoisz w Dp w Carlin i piszesz do każdego "free item plx" a nikt nie chce nic dać???
|
1) Jak chcesz rozmawiać po polsku to sobie rozmawiaj, ja nie mówię że to jest złe
2) Założyłem temat żeby walczyć z noob'stwem a nie żebyś snuł tu podejrzenia co mi się śni... (i zapewniam cię że nie mam takich proroczych snów)
3) Powiem krótko jak komuś się nie podoba akcja to - EXIT, bo nie potrzebuję tutaj takich troll'ów którzy tylko mnie prowokują (tu oczywiście myślę o mwrox_789 i Mallice)