Zobacz pojedynczy post
stary 15-08-2008, 15:10   #81
Lunarej
Użytkownik Forum

Lunarej's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Pandoria
Lunarej ma numer GG 6570470
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matello Pokaż post
@autor
Pisze sie "lepsze" nie "leprze"
@top
Mi tam to tak bardzo nie przeszkadza, polski język bardzo rozbudowany, dlatego te wyjątki, itp nie są konieczne, i trochę błędów może byc, ale podstawy mogli by ludzie niektórzy znac, bo ostatnio słyszałem w tibii zdanie "ja nie haker ty haker, kce to tesz kogos chakne", to już jest chyba lekka przesada? Co do samej akcji jest ona bez szans.
Pisałem gdzies że się pomyliłem w ankiecie czytaj uważnie

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jose93 Pokaż post
Są i będą...

A może są tylko Ty tego nie widzisz bądź nie chcesz widzieć, albo grasz na świecie na którym graja sami Polacy.

Jeśli ktoś jest polakiem dlaczego mam z nim nie rozmawiać po polsku??

PS. Ty masz może jakieś kompleksy na tym punkcie, zrobili Ci coś kiedyś Polacy?? I masz teraz koszmary, budzisz się w nocy, bo Ci się śniło jak stoisz w Dp w Carlin i piszesz do każdego "free item plx" a nikt nie chce nic dać???
1) Jak chcesz rozmawiać po polsku to sobie rozmawiaj, ja nie mówię że to jest złe

2) Założyłem temat żeby walczyć z noob'stwem a nie żebyś snuł tu podejrzenia co mi się śni... (i zapewniam cię że nie mam takich proroczych snów)

3) Powiem krótko jak komuś się nie podoba akcja to - EXIT, bo nie potrzebuję tutaj takich troll'ów którzy tylko mnie prowokują (tu oczywiście myślę o mwrox_789 i Mallice)

Masz dość "PLX ITANZ AJM HAKED" ? - wejdź i razem stańmy przeciwko Polaczkom! KLIKNIJ TUTAJ , i dołącz do akcji STOP polaczkom.

Pozdrawiam Lunarej

Ostatnio edytowany przez Lunarej - 16-08-2008 o 16:20.
Lunarej jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.