Zobacz pojedynczy post
stary 15-08-2008, 18:09   #24
Arashel
Użytkownik Forum

Arashel's Avatar

Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
Arashel ma numer GG 2865512 Send a message via Skype™ to Arashel
Domyślny

@Kedven
Wiesz co jesteś ku*wa poje*anym dzieciek, albo nie dorozwiniętym nastolatkiem... To samo rajaput i Carbon...

Cytuj:
Rajaput:
Czy to nie szczescie zeby mamy mistrza Arashela? Jesli teraz to forum 'lezy, kwiczy i robi pod siebie', to pomyslcie co by bylo bez naszego guru fake'ów.
A prawda jest taka, Arashel, ze umiesz zrobic kilka ciekawych efektow, ktore powoli zaczynaja sie robic nudne. Fabularnie, twoj fake przypomina Modę na Sukces. Nic nie warty tasiemiec. A na dodatek wozisz sie po forum, a tak naprade nikt nie wie, co ty tak naprawde zrobiles... Bo sorry, ale czy twoje outy sa takie zajebiste? Aragami ma lepsze. Czy twoje lokacje sa takie super? Gargoin robi o niebo ladniejsze. A efekty? Niektore ciekawe, natomiast Aragami nie robi gorszych. Grafiki? Nic nowego nie pokazujesz, za to Speed przedstawia byliardony nowych, super grafik. Wiec, co ty takie zrobiles, ze uznawany jestes za mistrza fake'ow, co? Fabula? Zerknij na fake'a Kalas i sie dowiesz, co to jest prawdziwa fabula. I taka jest prawda, pod prawie kazdym wzgledem, ktos cie przerasta.
Mozesz byc mily, mozezs byc niemily, ale z kazdym dniem, z twoja opinia liczy sie cora mniej ludzi. I mam nadzieje, ze niedlugo odejdziesz w niepamiec i nie bedziesz nas dluzej meczyl =*
Naprawdę autor tego fake'a chce słuchać mnie jaki to ja jestem zły bo "SAM SIEBIE UWAŻAM ZA PRO ELO", a znajdź mi niedorobiony debilu gdzie się tak nazwałem (na serio)...
PS. Ściągnij FireFox'a pokaże ci błędy...

Cytuj:
Carbon_Lord:
@up
Wyjąłeś mi to z Ust.

Kolejny który wyniósł mnie do rangi "Samozwanczego Pro Elo"

Cytuj:
Gargoin_rtn:
Tym razem się z tobą zgodzę rajaputku. To jest dokładnei to co myślę o panu Arashelu. Dodatkowo, jak to ujął Kalas jesteś zasranym pozerem. Myślisz, że chcemy tutaj egoistów i ignorantów? Chyba znasz odpowiedź. Co do części wypowiedzi rajaputa, że robię lepsze lokacje: może tak, może nie, ale napewno jeszcze ładniejsze robi aragami i kedven.
i ku*wa kolejny... Wiesz co to ironia/sarkazm?

Cytuj:
KalasantyX:
A więc udawałeś... pozerze.
Tak... Bycie miłym jest denerwujące...

Cytuj:
KalasantyX:
Każdy w głębi duszy jest wszechogromnych egoistą, ale co tam... Już wychodzę ;<
Egoista, narcyzem, dbającym o własne dobro, widzącym tylko cudze błędy itd...

Cytuj:
Kedvan:
Wytłumacz mi, po czym wnioskujesz, ze Carbonowi odbilo?
Tadam! Trafiłeś w sam środek tarczy! Odbiór nagrody przy wyjściu...

Cytuj:
Gelt:
@#%@#^%#$^ mam wrażenie, że rozmawiam ze ścianą.
To nie ściana/ściany to debil/debile...

PS.
Jak macie coś do mnie chore dzieci to spamujcie moje a nie czyjeś tematy...

PS. 2
Jeśli admin/mod uzna tą wypowiedź za obraźliwą i da ostrzeżenie to proszę o danie warna:
Carbo_Lord
Kedven
Rajaput
Powód: Spam...

@2xDown
Co racja to racja...

Ostatnio edytowany przez Arashel - 15-08-2008 o 18:51.
Arashel jest offline   Odpowiedz z Cytatem