Zobacz pojedynczy post
stary 15-08-2008, 18:56   #27
Torog Velrock
Użytkownik Forum

Torog Velrock's Avatar

Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6

Stan: Usunięty
Profesja: Elite Knight
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
Torog Velrock ma numer GG 6504355
Domyślny

Uwierzcie, krytyka Arshela jest potrzebna - nie dla tego że według nie których jest bogiem fakeów, czy dlatego że ma swój porządny faq, ale dlatego że POTRAFI krytykować - potrafi znaleźć błędy, takie błędy których sam popełnia (nie mówię o gramatyce i składni). ARSHEL MÓW O BŁĘDACH W FEJKACH mówi o rzeczach których nikt nie widzi i nikt nie mówi - oczywiście Gargion, Sir Speed, Kadven, KalasantyX i inni mogli by mówić o błędach o których mówi Arshel.

A teraz z drugiej strony barykady - Ty, Arshelu naprawdę widać że uważasz się za najlepszego fakeowca - uwierz korzystając z tylu Ironi, Sarkazmów i innych takich słowach jest część prawdy - ty naprawdę podświadomie sobie myślisz "na tym pod forum naprawdę nikt mi nie dorównuje w tworzeniu fake." I nie pytaj się mnie "Gdzie ja coś takiego napisałem na serio", to wychodzi z tego że ZBYT CZĘSTO MÓWISZ O TYM W sarkzmie, a to oznacza że w ukryciu naprawde tak sądzisz.

Raz, dwa, trzy - bluzgasz ty. Kto pierwszy obrzuci mnie błotem za to co napisałem ? ;]

Radze zrobić temat "Czo sondzimy o arszelu i innyh prlo faqofcah". Wesołego nowego roku cya.

Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 15-08-2008 o 19:04.
Torog Velrock jest offline   Odpowiedz z Cytatem